Inviterer til høstmarked på lørdag

HØSTMARKED: Lørdag blir årets høstmarked arrangert i sentrum.

HØSTMARKED: Lørdag blir årets høstmarked arrangert i sentrum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tradisjonen tro inviterer Handel i Halden til høstmarked i sentrum lørdag 21. september

DEL

Som tidligere år er det Berg Bondelag som overtar Busterudparken under høstmarkedet. I år har de fått med seg mange samarbeidspartnere, så det ligger an til å bli masse aktivitet i sentrum.

– Alltid populært

Berg BU sørger for at barna kan få ta traktorlappen og 4H stiller med annen barneaktivitet, Norsvin kommer og griller pølser, Felleskjøpet stiller med traktorer, og selvsagt blir det noen dyr å kose med, skriver Aktivitetskoordinator i Handel i Halden, Gun-Helen Johansen i en pressemelding til HA.

– Berg Bondelags opplegg i parken er alltid veldig populært på høstmarkedet, og vi setter stor pris på at bøndene tar seg tid til å komme til byen også i år, sier Gun-Helen Johansen videre.

I Storgata blir det stands og salgsboder av alle slag, og Jensen og Scheele kommer med bilutstilling. På Tista senter blir det blant annet suppeservering fra Halden videregående skole, og grønnsakstorg utenfor senteret.

– Bra værmelding

Som alltid når handelsnæringen inviterer vil det være gode muligheter for kupp i byens butikker, og alle butikker som har mulighet flytter ut på gata for å bidra til å skape markedsstemning.

– I fjor blåste vi nesten bort, men i år ser værmeldinga langt bedre ut, sier Johansen

Det blir også musikalske innslag under dagen, både fra barna i "Koriallverdenellerno" og fra Monne med band.

– Det blir noe for enhver smak, og alt ligger til rette for en veldig koselig dag i Halden, Vi gleder oss! avslutter Johansen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken