Berg Bygdeungdomslag har pusset opp lokalene

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Berg Bygdeungdomslag har pusset opp lillesalen og gangen i 2. etasje.

DEL

InnsendtI vinterferien var det klart for oppussing av Berg Ungdomslokale etter noen runder med vasking og klargjøring tidligere i vinter. Denne gangen skulle lillesalen og gangen oppe pusses opp som en del av femårsplanen vår.

Både styret i Berg Bygdeungdomslag og andre ivrige sjeler møtte opp for å grunne og male lillesalen. Brystpanelet ble malt i samme farge som storesalen og gipsen ble malt hvit. Taket grunnet og malte vi helt selv. I tillegg fikk gulvet en liten behandling og vi leide inn profesjonelle for nedsliping av dette og nye lister ble lagt.

Nye gardiner ble også sydd. Rommet har nesten blitt ugjenkjennelig!

Det ble også ryddet nede i arkivet der det ble funnet haugevis med papirer som går langt tilbake i tid. Gamle medlemslister, bilder, flyere, referater, regnskap og tevlings tips og regler er noe av det vi fant.

Helt innerst i et hjørne i bunn av en pappeske fant vi en gammel fane. Berg Ungdomslag er sydd inn i fanen med store fine gullbokstaver med den gamle logoen til Norges Bygdeungdomslag. Den tok vi med ned til byen og fikk rammet inn og nå henger den i lillesalen. Det var prikken over i-en. Gangen i 2. etasje ble også malt hvit og bildene vi fant i arkivet pryder nå veggene.

Oppussingen av lillesalen og gangen er en liten del av 5 - årsplanen vår. Etterhvert vil nytt inngangsparti, kloakk og oppussing av garderobe stå for tur. Målet er å holde lokalet pent og attraktivt slik at så mange som mulig vil leie det og at vi kan fortsette å tilby alle våre fantastiske medlemmer fester og aktiviteter gjennom hele året. 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags