Gå til sidens hovedinnhold

Ingen ishockeykamper etter 1. desember kan utsettes

Norges Ishockeyforbund har bestemt at kamper etter 1. desember som ikke kan spilles på grunn av koronaviruset, blir avlyst.

Dette gjelder for eliteserien og 1. divisjon menn og eliteserien for kvinner. Det får konsekvenser for Comet.

«NIHF har som følge av den siste tidens nedstengninger av haller, sett seg nødt til å sette en siste dag for omberamming av kamper (utsatte/avlyste kamper). All aktivitet hos oss, fra elitenivå og ned til de minste barna, foregår i de samme hallene. For å sikre kampaktiviteten til utsatte grupper (U8 til U13) og topphockeyen (Fjordkraft-ligaen, Kvinner Elite og 1 div. menn), har vi derfor vedtatt at kamper terminfestet etter den 1. desember – som ikke kan spilles på oppsatt dato – ikke vil bli spilt. De vil bli endelig avlyst. Rangering av serietabeller i serier hvor alle kamper ikke er spilt, vil da foregå etter retningslinjer sendt ut før sesongen. Alle utsatte/avlyste kam per før 1. desember omberammes på vanlig måte (med omberammingsskjema)», uttaler forbundet.

«Det vil imidlertid fortsatt være en mulighet til å søke dispensasjon om ny kampdato etter 1. desember for de klubbene som har få lag påmeldt i seriesystemet og ledig istid.»

NIHF opplyser at de per dags dato ikke har informasjon om forventet åpning for kamper i bredden på seniornivå.

Forbundet har også bestemt seg for å avlyse landslagsaktiviteten under det internasjonale oppholdet i desember. «Landslagsuka» 14.–20. desember kan brukes til å spille seriekamper som allerede er utsatt eller avlyst.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.