I 2019 så ønsker jeg meg et mer sexpositivt samfunn, det er utrolig trist at vi fortsatt lever i et samfunn preget av eldgamle holdninger og en frykt for naturlig seksualitet. Jeg har ikke engang hatt mange sexpartnere, men likevel føler jeg og vet at dette er et altfor stort problem i samfunnet vårt.

Forventningene til kvinnenes seksualitet er flere og mange av dem er til og med motstridende, man ønsker at kvinner skal oppføre seg lekne og kunne masse i senga men samtidig så skal dem jo ikke ha hatt noe særlig erfaring eller flere tidligere sexpartnere. Det er ikke rakettforskning at dette faktisk er umulige krav å oppfylle og det burde ikke engang være noe man skal måtte streve etter.

Gutter som har flere sexpartnere får ofte skryt eller det man kaller «cred» og man blir behandlet som om man er Supermann, mens jenter derimot blir stemplet som billige eller løse dersom de har hatt flere sexpartnere. Dette er tragisk og ikke minst diskriminerende. Billig, løs og de andre utallige ordene der ute som skal beskrive jenter som har flere sexpartnere er begreper som burde avskaffes.

Er det virkelig riktig at man skal kalle en jente for hore, billig eller løs fordi hun har sex med noen som ikke er kjæresten hennes? Selv så kommer jeg aldri til å forstå meg på mennesker som velger å dømme dem som velger å ha sex utenfor forhold, enten det er ofte eller ikke.

Hva er det egentlige problemet her? Hvorfor skal noen bry seg om hva andre gjør med sin kropp, i sitt liv? Det er rett og slett morsomt å oppleve hvor mye tid enkelte mennesker bruker av livet sitt på å bry seg om hva andre gjør i sitt privatliv.

Jeg nekter å leve under tabuer, gamle holdninger og unødvendig skam over noe som er helt totalt naturlig. Jeg kommer aldri til å skamme meg over kroppen min eller seksualiteten min, og det skal ingen andre måtte heller. Man burde heller kritisere dem som bidrar til at det er sånn som det er.

Du er like mye verdt, uansett om du har hatt sex med 3 eller 50. Disse triste gamle holdningene fra 1960 burde kastes i søppelkassa og aldri se lyset igjen.