Hvor er ungdomsklubben i Aremark?

ETTERLYSER UNGDOMSKLUBBEN: Aremark Høyre og Alf Ulven vil ha svar på hvorfor ikke posisjonen i Aremark prioriterer ungdomsklubben i bygda.

ETTERLYSER UNGDOMSKLUBBEN: Aremark Høyre og Alf Ulven vil ha svar på hvorfor ikke posisjonen i Aremark prioriterer ungdomsklubben i bygda. Foto:

Av

Aremark Høyre er lei av å se på at posisjonen i Aremark ikke prioriterer en sak som var viktig for alle partiene i valgkampen 2019.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Administrasjonen har arbeidet med en utredning om det beste ungdomsklubb prosjektet for Aremark innenfor de begrensede ressursene vi hadde. Hvor blir det av denne utredningen?

På møtet i Ungdomsrådet kunne Ordfører Tolsby og Varaordfører Espelund Sande fortelle at dette ikke var en lovpålagt tjeneste og måtte på grunn av Aremark Kommunes utsatte økonomi utsettes på ubestemt tid.

Et valgprogram er en slags «kontrakt» med velgerne, og kommer du i posisjon skal du gjennomføre dine valgløfter.

Aremark Høyre mener det er innholdet som er det viktigste med en ungdomsklubb, deretter lokalisering. Eneste reelle alternativet innenfor fornuftige kostnadsrammer med et godt innhold er å benytte deler av Furulund. Dette er et hus i god stand som trenger aktivitet.

For å tvinge frem et alternativ til posisjonens manglede prioritering av denne saken vil Aremark Høyre donere 50.000 til utredning av de bygningsmessige konsekvenser og utarbeide et budsjett ved å benytte Furulund til ny ungdomsklubb. Da vil vi få en oversikt over det beste og billigste alternativet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.