Dette var i 13-tida onsdag formiddag.

– Vi hadde noen ærender i senteret, og kjørte bort og parkerte på Fisketorvet, mot enden av senteret. Vi var helt over til andre siden av senteret, før vi gikk tilbake til bilen. Jeg så ikke noe annerledes da vi skulle sette oss inn, før samboeren min spurte «hva er det som har skjedd med bilen», forteller han.

Bulk på passasjersiden

Det er kanskje ikke så rart at han ikke så hva som hadde skjedd, for det er på døra bak på passasjersiden det nå er en solid bulk.

– Det var ikke noe tegn til den som hadde kjørt på, og det synes jeg er elendig. Dette er veldig frustrerende, sier han.

Vi møter ham onsdag kveld. Da har han også vært i samtale med administrasjonen på senteret. De har ikke kunnet hjelpe ham på veien mot å oppklare spørsmålet.

– De forteller at de ikke har noen overvåkningskameraer på plassen. Det er ikke bra, og dette er et nytt og moderne senter. Vekteren fortalte meg at heller ikke kommunen har noen kameraer på stedet som kan ha tatt opp hendelsen, sier Styve.

– En hard trøkk

Det er tydelig en bulk inn i karosseriet på bilens høyreside.

– Jeg regner med at det har vært en hard trøkk, og den som har kjørt på meg må ha merket at det skjedde, sier han.

Det er en eldre Subaru, og han har ikke kaskoforsikring på den.

– Den er så gammel at jeg ikke har kasko på den. Med andre ord får jeg ikke noe igjen på forsikringen, og kanskje jeg må ut med 10.000 kroner for å reparere dette. Men dette kunne løst seg hvis den som har kjørt på hadde meldt seg.

Det er noen merker igjen etter bilen som har truffet hans, og han har noen beregninger ut fra det.

– Det kan se ut som en ganske høy bil har truffet, kanskje en SUV med lys farge.

Kanskje på videoopptak

Han har bodd i Halden i seks år, og jobber i barnevernet i Sarpsborg og Fredrikstad. Dette er også bilen han bruker i jobben.

Vi spør om han har politianmeldt hendelsen.

– Nei, jeg har ikke det ennå. Men hva skal det være godt for, spør han.

Han håper at de som kan ha sett noe – eller den som har forårsaket skadene – vil fortelle om det. Da kan man unngå å blande inn politiet også.

– Jeg har snakket med de som driver blomsterforretningen ved Fisketorvet, for de har kameraovervåkning. Kanskje de kan ha fanget opp det som skjedde på plassen, så de skal se gjennom materialet for meg. Jeg har ikke tatt høyde for en sånn utgift nå tett opp mot jula, sier han.

Hvis vedkommende ønsker å melde seg, eller noen har vært vitne til hendelsen, kan de kontakte politiet med informasjonen.