HTH får spille én sesong til på Remmen: – Det gir hele klubben ro!

DISPENSASJON: Halden Topphåndball får spille seriekamper på Remmen også neste sesong, men må flytte eventuelle storkamper i NM og/eller sluttspill utenbys.

DISPENSASJON: Halden Topphåndball får spille seriekamper på Remmen også neste sesong, men må flytte eventuelle storkamper i NM og/eller sluttspill utenbys. Foto:

Norges Håndballforbund har innvilget Halden Topphåndball dispensasjon til å spille seriekamper i Remmenhallen i én sesong til. Eventuelle storkamper, som semifinale i NM eller sluttspill, må imidlertid flyttes utenbys.

DEL

Dette var en god beskjed å få for oss. Det gir hele klubben ro, og gjør prosessen lettere og mer oversiktlig inn mot både spillerjakt og sponsorarbeid, sier Marita Rognøy, daglig leder i Halden Topphåndball.

Dispensasjon siden 2014

HTH sendte tirsdag kveld ut en pressemelding etter vedtaket i NHF:

"Halden Topphåndball har siden opprykket til eliteserien i 2014 spilt på dispensasjon i Remmenhallen. Klubben inviterte i januar Halden Idrettsråd, Norges Håndballforbund og administrasjonen i Halden kommune til et felles møte for å informere grundig om arbeidet som gjøres med hallprosjektene i Halden. Det var et godt møte, og dialogen i etterkant har vært god."

Byens politikere, med ordfører Anne-Kari Holm i spissen, har lovet at den nye hallen skal stå klar i 2022. Med det som utgangspunkt har håndballforbundet gitt HTH dispensasjon for spill i Remmenhallen i ytterligere én sesong.

Vi har mottatt en foreløpig uttallelse fra organisasjonssjef Stig Quille i NHF, som i korthet bekrefter at HTH vil bli innvilget dispensasjon for spill i Remmenhallen også for sesongen 2020/2021 - under gitte betingelser.

Storkamper må utenbys

- Hva legges i "under gitte betingelser"?

DAGLIG LEDER: Marita Rognøy.

DAGLIG LEDER: Marita Rognøy. Foto:


- I all hovedsak ligger det at Os-prosjektet har den planlagte fremdriften og står klar til bruk senest ved skolestart/sesongstart 2022, svarer Rognøy.

HTH er også varslet om at dispensasjonen gjelder for seriekamper, ikke nødvendigvis for NM- og sluttspillkamper.

Ved eventuelle storkamper som semifinaler og finaler har vi forpliktet oss til å sikre en godkjent arena for denne type arrangement. Det er nærliggende å tenke Sarpsborghallen, som vi nå også skal bruke til Europa-kvartfinalen mot Valur.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags