Gå til sidens hovedinnhold

HTH ble et nummer for små i Bergen

(FyllingenBergen-Halden Topphåndball 29-27) Halden Topphåndball åpnet godt, men klarte ikke å holde hele kampen mot et hardtkjempende FyllingenBergen.

HA kommer med mer!

Det åpnet så bra for HTH, som ledet med hele seks mål halvveis ut i den første omgangen.

Men laget fra Halden fikk det tøft utover i den andre, og måtte til slutt se seg slått 29–27 i Bergen.

God åpning

Halden Topphåndball fikk seg en ordentlig opptur i forrige runde mot Haslum, og slo rødtrøyene med to mål i Remmenhallen.

Neste oppgave for ulvene var FyllingenBergen, i Bergen, og det var tydelig at haldenserne hadde høy selvtillit i laget.

For de gikk ut i et voldsomt tempo fra start. Morten Neergaard stengte nok en gang buret, Bilov Olsen og Schrøder styrte skuta framover og Storbugt/Nystrøm satt standarden bakover.

Halvveis ut i den første omgangen leder HTH hele 11-5, og feiet over sjokkerte bergensere. Så tok vertene timeout, og kampbildet forandret seg fullstendig.

Fyllingen begynte sakte, men sikkert å kjempe seg tilbake i kampen og plutselig var de bare ett mål bak på 12–13. Utligningen kom også sekunder før pause, men en sen scoring av August Storbugt sikret ledelse til pause på 17–16.

Schrøder-skade

Andreomgang åpnet på samme måte, og hjemmelaget fortsatte kjøre på. Fem minutter ut i omgangen var de for første gang i ledelsen, ved Igor Karlov.

Like etter måtte Hannes Nystrøm ut med det som så ut som en kneskade, men kom seg heldigvis tilbake på banen for haldenserne. Det gjorde derimot ikke Toke Schrøder, som fikk seg en smell i ryggen og ble sittende resten av omgangen.

Lagene fulgte hverandre gjennom store deler av omgangen, og 18 minutter ut var det likt på stillingen 18–18.

Men så kom feilene på rekke og rad for gjestene, og plutselig var vertene foran med to med åtte minutter igjen. Morten Nergaard gjorde sitt for å holde HTH inne i kampen, og reddet straffekast seks minutter før slutt.

Det ble derimot for å tøft til slutt for ulvene fra Halden, og de svartkledde måtte se seg slått av et hardtkjempende FyllingenBergen som kom tilbake etter en horribel start. Det endte til slutt 29-27, og Drammen er neste utfordring for HTH.

Kampen:

FyllingenBergen - Halden Topphåndball 29-27 (16-17)

Framohallen

HTHs lag: Morten Nergaard, Toke Schrøder (6), Trym Bilov-Olsen (4), Mads Jensen (4), Casper Ebbesen (3), Kasper Lien (3), Hannes Nystrøm (3), Truls Erik Grøtta (2), August Storbugt (2), Håvard Solheim Jenssen, Mounir Chehri, Adam Kardell.

Kommentarer til denne saken