Folksomt på Euronics-åpning

Butikksjef Geir Solheim og markedsdirektør i Euronics Kirsti Kjellin Berg var fornøyd med åpningen. Foto: Kristian Bjørneby

Butikksjef Geir Solheim og markedsdirektør i Euronics Kirsti Kjellin Berg var fornøyd med åpningen. Foto: Kristian Bjørneby

Artikkelen er over 5 år gammel

Klokka åtte i morges var det lange køer utenfor butikken da Euronics åpnet dørene i sin nye butikk på Høvleriet.

DEL

- Vi er veldig fornøyde med trafikken her. Det er alltid spenning knyttet til butikkåpning, men her har det vært fullt kjør helt siden åpningen, sier "TV-mannen", Geir Solheim, til Halden Arbeiderblad.

- Det er tydelig at folk har sett annonsene og de vet stort sett nøyaktig hva de skal ha, sier Solheim.

- Et stort løft

Han tror og håper at flyttingen fra Lilletorget til Høvleriet vil gi Euronics et løft.

- Dette er et stort løft for oss, vi kommer mer fram i lyset. Både med tanke på beliggenhet, men også med en større og bedre butikk med større utvalg. Forhåpentligvis vil alle de nye butikkene her borte dra hverandre framover, sier Solheim.

Allerede mindre enn to timer etter åpningen var tilbudsvarer som støvsugere og printere revet vekk fra butikkhyllene.

Fikk oppvaskmaskin

Familien Johannessen var på plass i butikken.

- Vi har syv barn i alderen 1 til 19 år, og oppvaskmaskinen vår sluttet å virke. Det er ikke noe særlig. Vi så tilbudet på åpningen her, og bestemte oss for å slå til. Det er greit å være litt økonomisk av og til, sier Jarle Johannessen.

Torsdag åpner Clas Ohlson for første gang dørene i Halden vegg i vegg med Euronics. Fra tidligere er Elkjøp på plass rett over gata, og i tillegg skal Expert åpne på Høvleriet.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags