Gå til sidens hovedinnhold

– Høstmarkedet er her for å bli

Artikkelen er over 5 år gammel

Ann-Cathrin de Vibe Vanay har drevet Herregårdskafeen i ni år. I helgen arrangerte hun Høstmarked for tredje året på rad.

– Dette er så morsomt, at det er en glede å arrangere i år igjen, sier Ann-Cathrin de Vibe Vanay mens hun tar seg en kort pust i bakken under helgens Høstmarked.

– Alle er fornøyde

– Det er helt strålende i år igjen. Værgudene er med oss nok en gang, kundene forteller at de er fornøyde, det samme gjør alle utstillerne, forteller Vanay.

Til tross for to travle dager er hun ved godt mot, og er alt klar for neste år.

– Jeg har bestemt meg for det nå, at dette skal jeg fortsette med. Høstmarked på Rød Herregård er kommet for å bli, legger hun til.

Vanay forteller at hun har fått mange spørsmål fra interesserte som ønsker seg et marked til om våren. Det blir nok ikke noe av, ifølge Vanay. Men hun trives godt med å ordne høstmarked.

– Det er bare å legge godviljen til, være positiv og optimistisk så går alt gjerne bra, sier Vanay som står på for å holde i gang høstmarkedet som går så bra.

Ville ha tunet fult av folk

Hvor tanken om Høstmarkedet på Rød Herregård kom fra er klart for Vanay.

– Jeg tenkte helt enkelt at et høstmarked på Rød Herregård ville vært en fantastisk og hyggelig greie. Og det har det vært. Det er en deilig opplevelse å se at tunet her er fult av folk, sier Vanay.

Ann-Cathrin de Vibe Vanay forteller at hun alt har fått fler interesserte utstillere som er klare for å stille ut også neste år.

 

Bildeserie

BILDER: Høstmarked på Rød Herregård

Følger i fars fotspor

Ann-Cathrin de Vibe Vanay jobber på Fredriksten når hun ikke jobber på Herregårdskafeen. Herregårdskafeen er en underavdeling til Haldens Klub, hvor Vanays far jobber som kokk.

– Jeg så en annonse i avisa om at Herregårdskafeen trengte noen som kunne ta over. Vi la inn bud, og fikk den. Det er nå ni år siden, til våren er det ti år som jeg har drevet her. Det må jeg finne ut hvordan vi skal få markert, forteller Vanay.

– Jeg koser meg veldig her, og kunne gjerne bodd her også. Nå gleder jeg meg til Jul på Rød som også skal arrangeres for det tredje året på rad nå, sier Vanay som nyter dagene på sin koselige Herregårdskafe.

Kommentarer til denne saken