Gå til sidens hovedinnhold

Flere sentrale HKH-spillere uten kontrakt

Artikkelen er over 5 år gammel

Bare fem HKH-spillere har kontrakter neste sesong.

– De som har kontrakter og er med videre etter denne sesongen, er meg, Hanne (Frandsen), Charlotte (Bisser), Anette (Helene Hansen), Hanna (Reknes) og Miriann (Sæther).

– Det vil si at Malene (Staal), Ann-Helen (Adolfsen), Julie (Bang), Julie (Gantzel Pedersen), Pernille (Wang Skaug), Martine (Moen) og Melanie (Felber) er på utgående kontrakter, forteller HKH-trener Morten Holmen.

Vil ikke si noe

I løpet av de neste ukene regner han med at klubben vil jobbe med spillernes kontraksituasjoner, men foreløpig er det meste uklart.

– Klubben er i gang med å kikke på hva som skal skje etter denne sesongen. Det er klart det er noen jeg ønsker å ha med videre. Med det antallet vi har nå, må vi ha noen flere spillere. Jeg tror også det kommer forandringer, røper Holmen.

Får se hva som skjer

Men presiserer at han kun kan komme med ønsker. Det er klubben som forhandler med spillerne.

– Det er Hans (Eriksen) som har ansvar for kontrakter og økonomi. Jeg vet ikke hvem de forhandler med og når de gjør det. Jeg gir kun råd om hvilke spillere jeg kunne tenke meg å ha med videre. Nå må vi bare se hva som skjer, sier HKH-treneren.

Som ikke vil nevne hvilke navn som er aktuelle for neste sesong.

Usikre haldensere

To av spillerne uten kontrakter, er de lokale yndlingene Pernille Wang Skaug og Malene Staal.

Sistnevnte har virkelig blomstret i HKH-drakta denne sesongen. Endelig i sin favorittposisjon som playmaker.

– Jeg tenker en del på det. Nå gjør vi det veldig bra her i Halden og jeg ser ikke for meg noen annen aktuell klubb i Norge. Jeg har fått en mye større rolle her i HK Halden også, så det er ikke veldig fristende å begynne på nytt et annet sted, sier Staal.

Wang Skau er åpen for det meste

– Det er klart at det hadde vært moro å prøve seg i utlandet. Men om det blir nå eller senere, det vet jeg ikke, legger 24-åringen til. Som forsikrer om at hun uansett ikke er klar for å legge håndballen på hylla.

Høyrekant Wang Skaug har spilt for Haldens A-lag i snart seks sesonger.

– Det begynner å bli en stund. Jeg har vært fornøyd, ellers hadde jeg ikke vært her så lenge. Dette er det første året hvor jeg står veldig fritt, og er åpen for det meste. Jeg aner ikke hva som vil skje, forteller hun.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.