Hjortsberg-gutt sendt i luftambulanse etter huskeulykke

HUSKEULYKKE: Eleven på småskolen fikk et av gummidekkene i hodet og mistet bevisstheten, men våknet heldigvis kort tid etter ulykken.

HUSKEULYKKE: Eleven på småskolen fikk et av gummidekkene i hodet og mistet bevisstheten, men våknet heldigvis kort tid etter ulykken.

Av og
Artikkelen er over 4 år gammel

En elev ved Hjortsberg skole skadet seg stygt i en huskeulykke tirsdag formiddag.

DEL

– Det skjedde et uhell i storefri. En elev i småskolen (1.-4. trinn red.anm.) fikk en huske i hodet så hardt at han falt i bakken og ble bevisstløs, forteller rektor Ann Kariin Depui til Halden Arbeiderblad.

Ulykken skjedde cirka kvart over 11. Gutten skal ha kommet for nærme en huske som var i bevegelse, og ha fått denne i hodet.

– Rent uhell

– Det var rett og slett et rent uhell som kunne ha skjedd når som helst, sier rektor.

Lærerne som hadde inspeksjon varslet helsesøster med en gang de ble klar over uhellet. Hun ringte umiddelbart til ambulanse.

– Vi fikk også tak i en lege fra legekontoret ved siden av skolen, forteller Depui.

Våknet og husket ulykken

Ambulansepersonellet som kom til stedet tok ingen sjanser og rekvirerte luftambulanse. Gutten er nå sendt til sykehus i Oslo for kontroll.

– Han våknet etter hvert og snakket og husket hva som hadde skjedd. Vi har tro på at det har gått bra med han, sier rektor.

– Blir godt ivaretatt

Undervisningen på Hjortsberg skole fortsatte som normalt i etterkant av storefri. Men rektor tok seg en runde rundt i samtlige klasserom for å informere alle elevene om ulykken.

– Klassen som gutten går i blir godt ivaretatt av sin kontaktlærer og det går bra med de barna som ble vitne til ulykken, sier Depui.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags