Gå til sidens hovedinnhold

Historisk gjenåpning av Brygga kultursal

Brygga kultursal åpner endelig opp for publikum når Tenorane og Steffen Horn inntar byens storstue lørdag 30. mai.

– Det er en spennende og interessant utfordring å møte folk hjemme live på skjermen, og nå også med 40 eksklusive fysiske plasser i salen, sier Martin Gundersen i Brygga kultursal i en pressemelding.

– Et veldig viktig bidrag

Tenorane og Steffen Horn har de siste fem årene hatt julekonsert i kultursalen, og svarte umiddelbart ja da muligheten for å synge for publikum åpnet seg.

– Et veldig viktig bidrag til vårt konsept er publikums respons. Det er en av de elementene vi lever for, sier Aasmund Kaldestad. – Men vi er jo veldig spente på om folk tar turen. Pandemien har jo satt en liten støkk i oss alle, men selv er jeg positiv til at vi får en veldig hyggelig stund sammen, som vil smitte over på dem som ser på hjemme.

De er første gang svenske David Fielder er med som en av Tenorane i kultursalen, etter at han ble fast medlem i gruppa.

– Det blir stas å presentere David som fast medlem, og så synger vi jo en del nytt repertoar for dem som har hørt oss før, legger Kaldestad til.


Første gang

Det er første gang Martin Gundersen prøver ut live strømming med publikum i salen.

– Halden er en attraktiv by, og nå kan vi også vise fram Brygga og topp artister til hele landet i en profesjonell ramme. Det er en flott merkevarebygging. Jeg er glad for at Tenorane takket ja til å bli med, dette er et godt tiltak for å holde kulturen i live i en merkelig tid der man sammen skaper en liten økonomi som ellers ikke hadde vært der.

– Et viktig poeng med Skrinn Brakke er å vise sjangerbredde på samme måte som våre ordinære konserter. Vi gleder oss til å høre Tenorane i en vårlig utgave, avslutter Gundersen.


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.