– Her i Halden ser vi folk som bor i Sverige vimse rundt, og de driter i karanteneregler

Ivar Andre Dahl spør i leserinnlegget sitt om hvorfor man skal bry seg om karanteneregler når verken politi eller kommunen ikke bryr seg.

Ivar Andre Dahl spør i leserinnlegget sitt om hvorfor man skal bry seg om karanteneregler når verken politi eller kommunen ikke bryr seg. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I denne tid med et virus som lever sine glade dager, så lurer jeg på hvor det ble av det kollektive ansvaret.

I denne stund så har Svergie blitt stemplet av Verdens helseorganisasjon som et av 11 land du ikke bør besøke. Mens her hjemme leser vi om folk som drar på hytta i Sverigr, fordi de skal jo bare være der. Hva om du blir syk, hva om bilen ikke starter? Hva gjør du da?

Her i Halden ser vi folk som bor i Sverige vimse rundt, og de driter i karantene regler. Politi og kommune vet om dette og bryr seg ikke.

Men gud bedre om du står litt for nærme din venn i køen på byen, ja da havner du på førstesiden av HA.

Hvorfor skal vi bry oss når hverken politi eller Halden kommune bryr seg om de som bryter karantenereglene?

De fleste av oss tar hensyn og følger de anbefalinger vi får. Men hva hjelper det når stat og kommune ikke følger opp dem som bryter reglene?

Og ja, jeg skal være så ærlig å si at jeg frykter covid19. I Stockholm så er det taxisjåfører som er de som er mest utsatt for smitte. Jeg har ingen kollegaer å miste, jeg.

Ønsker dere alle en god sommer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken