– Vi er innstilt på å spille den beste konserten vi noen gang har spilt, sier Håvard Dahle.

Grove tekster om drikking og damer

Til lørdag skal Bobben Rolls Brennevinstribute spille opp til dans i Rosenlundsalen i Konservativen.

– Vi har holdt på i litt over ett år, og har allerede hatt fem spillejobber. Vi ville gjøre noe utenom det vanlige denne ganger, og da landet vi på Konservativen som lokale. Det er en gammel teatersal med rosa vegger, som vi tror kommer til å kle musikken veldig godt, forteller Dahle.

Robben Bolls er et cover-band av Bobben Rolls Brennvinstrio som spilte på 90-tallet i Halden. Det var et «hardbanka» rock'n'roll-band.

– De hadde tekster litt utenom det vanlige. Vi kan vel si at de var litt grove, men morsomme tekster som generelt handler om drikking og damer, sier Dahle.

– Det blir ingen «rølpefest»

Dahle forteller at de kommer til å lage show til lørdag.

– Siden vi spiller på et teater, så skal vi lage show med interessante kulisser som prekestol og prestedrakt. Det passer låtene, sier han.

Bandet består av Håvard Dahle fra Nedbør, Levi Sandberg fra Huma Luma og Andreas Buckholm fra Dr. Joe and the fusion clinic. Alle fra Halden.

– Vi tror det kommer til å bli kjempe gøy. Det kommer til å bli fest, show og moro med rockemusikk.

Dørene åpner klokken 20.30 og har en inngangspris på 100 kroner.

– Vi håper flest mulig folk vil komme. Det er veldig sjeldent at Konservativen blir leid ut til rockekonserter. Det blir ingen «rølpefest», sier Dahle.

– Utfordirngen blir vibrasjoner. Det er et gammelt lokale med gammel maling som er skjør. Selv om det står i stil med bandet, skal vi ta vare på bygget. Og det blir spennende å jobbe med rockemusikk i et så gammelt teaterlokale, sier han.