Tårene trillet da pappa rullet inn på skolen i en Lamborghini

Artikkelen er over 5 år gammel

Sondre Strøm begynte å gråte av glede da faren, DJ Øivind Strøm, overrasket med å hente han på skolen i en Lamborghini Gallardo.

DEL

- Jeg har mast på pappa i to år om ikke han kunne kjøpe seg en slik bil, forteller 12 år gamle Sondre Strøm.

Sønnen til hele Haldens DJ.

- Jeg visste at de var sjeldne. Og da jeg fikk se en sånn bil utenfor skolen ropte jeg "Se der a, en Lamborghini" til klassekameratene mine. Jeg var helt gæren og løp mot bilen. Så stoppet den og pappa kom ut. Da begynte jeg å gråte, forteller Sondre.

Guttedrømmen

Strøm hadde nemlig holdt bilkjøpet hemmelig fram til han hentet sønnen på Låby skole.

- Jeg hadde sagt til han at det kostet altfor mye og at vi ikke kunne kjøpe en sånn bil. Han har alltid vært veldig bilinteressert. Det var jo morsomt at han ble så glad da, smiler Strøm.

Kostet en million

Bilen er altså en Lamborghini Gallardo, 2004-modell, som har gått bare 22.000 kilometer.

- Den er importert fra Italia og jeg fikk prutet den ned til 1.050.000 kroner, det er litt billigere enn normalt for en slik bil, forteller Strøm.

- Det er fortsatt mye penger for en bil?

- Ja, men jeg jobber jo døgnet rundt, og så solgte jeg først en BMW jeg hadde. Jeg har et gammelt hus. Ikke er jeg interessert i å kjøpe meg hverken hytte, båt, campingbil eller motorsykkel. Men bil synes jeg er morsomt, smiler han.

Mye oppmerksomhet

Strøm jobber skift på Nexans i tillegg til jobben som DJ.

Han forteller at han har fått enormt mye oppmerksomhet etter bilkjøpet.

- Det er helt sykt. Det ramler inn venneforespørsler fra folk jeg knapt kjenner og har blitt en snakkis i byen, forteller han.

- Også har han satt ny rekord i antall likes på Facebook. Sist jeg sjekket hadde han fått langt over 500 likes på bildet av bilen, sier Sondre fornøyd.

Populært på skolen

Også sønnen har fått merke at Lamborghinien er populær.

- Jeg får utrolig mye oppmerksomhet på skolen. Til og med lærerne spør om ikke pappa kan hente meg. Det er helt sjukt, smiler han.

Han forteller at han egentlig bor annenhver uke hos mamma og pappa.

- Men akkurat nå er jeg hos pappa hele tida og spør om ikke vi kan kjøre en tur, innrømmer han.

AA-skilter

Øivind Strøm er en skikkelig Halden-patriot.

- Derfor synes jeg det er utrolig morsomt at jeg har fått AA-skilter på bilen, så får vi reklamert litt for byen vår også, gliser han.

Forelsket

Han forteller at Gallardoen så vidt han vet er den eneste Lamborghinien i Halden.

- Jeg hadde aldri vært i nærheten av en Lamborghini selv en gang, før jeg var og hentet bilen. Jeg drømte riktignok om Lamborghini den gangen de hadde den gamle Countachen og Diabloen, men nå ble det altså en Gallardo. Og den er jeg helt forelsket i, avslutter en strålende fornøyd Øivind Strøm.

Artikkeltags