Onsdag kveld meldte Halden kommune om koronasmitte ved ungdomshuset Domino.

I løpet av torsdagen har koronasenteret i kommunen prøvd å kontakte alle kjente besøkende til Domino på de aktuelle dagene. Alle som har blitt kontaktet har blitt bedt om å ta koronatest i dag torsdag, så de fleste vil være testet i løpet av torsdagen, skriver Halden kommune i en pressemelding.

Var du på Domino tirsdag 2. mars?

Alle som var på Domino tirsdag 2. mars er nå i ordinær karantene. Deres husstandsmedlemmer er også i avklaringskarantene. Dette gjelder enten du har fått beskjed direkte fra smittesporer, eller leser denne informasjonen andre steder.

Veien videre:

  • Alle som var på Domino 2. mars må ta en koronatest (PCR-test) i morgen 5. mars. Det må gjøres selv om man har blitt testet i dag onsdag.
  • Hvis testen 5. mars er negativ, avsluttes karantene for husstandsmedlemmene som ikke har vært på Domino.
  • Den som var på Domino skal ta ny PCR-test tirsdag 9. mars.
  • Hvis testen 9. mars er negativ, avsluttes karantene også for den som var på Domino.

Var du på Domino 23. eller 25. februar?

De som var på Domino i vinterferien (23. eller 25. februar) skal ha tatt koronatest i dag 4. mars.

  • Hvis testen 4. mars er negativ og man ikke var på Domino 2. mars, avsluttes karantene.

  • Hvis man også var på Domino 2. mars er man fortsatt i karantene. Se over for veien videre.

Har du ikke blitt kontaktet?

Koronasenteret er nå ferdig med å ringe rundt til de som var på Domino, men det er flere som ikke har svart på disse henvendelsene. Domino har hatt registreringslister, men noen besøkende har vært unøyaktige med hva de har skrevet der. Derfor kan det være noen besøkende koronasenteret ikke har fullstendig kontaktinformasjon til.

  • Hvis du ikke har snakket med koronasenteret i dag og var på Domino tirsdag 23. februar, torsdag 25. februar eller tirsdag 2. mars, må du selv ta kontakt med koronasenteret på 48885200. Det er viktig at det gjøres raskt.Hvis du har spørsmål angående karantene så ring Halden kommunes smittesporing på telefon 47780744.