Har du en gartner i magen? Kom til herregårdshagen!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tirsdag 14. mai fra kl. 12.00 til kl. 19.00 arrangerer Halden historiske Samlinger dugnad i det vakre hageanlegget på Rød Herregård. Gjennom felles innsats håper vi hagen skal skinne i all sin prakt på nasjonaldagen og utover sommeren. Du bestemmer selvsagt selv hvor lenge du vil være med, og du er hjertelig velkommen etter jobb. Vi spanderer ettermiddagsmat, mineralvann og kaffe.

Alle som møter vil få hjelp til å finne en oppgave som passer, så om du klør i fingrene spiller det ingen rolle om du er erfaren eller ikke. Det blir enkelt hagearbeid, som luking, klipping og raking, under kyndig ledelse av gartner Vidar. Ta gjerne med håndredskaper, rake eller trillebår til eget bruk.

 Denne dugnaden er starten på et spennende hageløft! Nå har du mulighet til du være med å utvikle hagen på Rød!

Det skal nå settes fokus på hele hageanlegget gjennom utvikling av en grundig skjøtselsplan. Dette er et stort arbeid som kommer til å pågå i flere år, og nå har vi fått støtte til oppstart av dette arbeidet fra Sparebank1 Stiftelsen Halden.

Takk for at du melder deg på til Vidar Krog Kristiansen vidkri@ostfoldmuseene.no eller tlf: 48999534, helst innen mandag 13. mai. Vi ønsker alle hageglade mennesker hjertelig velkommen og håper vi får en hyggelig og grønn dag med vakkert vær.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken