Kvik Halden har planer om å skape en ny fest, og en viktig del av den festen blir å få med så mange barn som mulig på tribunene. Nå har Kviks samarbeidspartnere kjøpt opp 800 billetter som betyr at alle barn opp til 16 år som spiller fotball i Halden og Aremark slipper gratis inn.

– Vanligvis teller ikke sesongkort eller gratisbilletter på cupkamper, men det at Kynningsrud, Berg Sparebank og Halden Sparebank har kjøpt opp billetter gjør at vi kan ha gratis inngang for barna. Det eneste man trenger å gjøre er å møte opp på Halden stadion i klubbtøyet sitt, så kommer man rett inn, sier daglig leder i Kvik Halden Haris Juklo.

I Kvik har alle lag blitt oppfordret til å droppe trening torsdag for å komme på kamp. Juklo kan ikke be andre klubber gjøre det samme, men håper å se alle mulig klubbtøy på kamp.

– Vi håper at barna med foreldrene sine vil komme og skape stemning på stadion. Vi håper jo hvert fall på et sted mellom 1000 og 1500 tilskuere. Det er ikke hver dag det kommer et Obosliga-lag hit, så vi er avhengige av støtten, sier Juklo.

Og selv om Kviks resultater har vært under pari denne sesongen, lever disse kampene sitt eget liv. Derfor kan man igjen håpe på en cupbombe som man fikk i 2012 og 2015.

– Vi hadde Sarpsborg 08 her i fjor sommer, men den kampen gikk midt på sommeren. Det er et bedre tidspunkt nå med tanke på å få med haldenserne på stadion. Det gleder vi oss til, sier Juklo.

På Halden stadion vil det blant annet bli stort loddsalg og publikum vil få muligheten til å kaste tennisballer mot midtsirkelen. Kampstart er 18.00 torsdag kveld.