Hun kjøper Bryggerhuset Syd

SJEF OG EIER: I 2014 startet Mona Cecilie Johansen som daglig leder på Bryggerhuset Syd. Nå blir hun fra januar også eier av stedet sammen med sin samboer.

SJEF OG EIER: I 2014 startet Mona Cecilie Johansen som daglig leder på Bryggerhuset Syd. Nå blir hun fra januar også eier av stedet sammen med sin samboer.

Artikkelen er over 5 år gammel

Om under to måneder blir det nye eiere på Bryggerhuset Syd. Hanne Følstad har bestemt seg for å selge restauranten.

DEL

- Det er veldig riktig for meg å selge nå. Bryggerhuset har blitt slik som jeg ville. Jeg er fornøyd med hva vi har fått til. Alt fungerer godt og tallene er blå, sier Hanne Følstad til nettstedet kandusi.no, som hun for øvrig eier sammen med Trine Høistad.

I 2008 startet Hanne Følstad og ektemannen opp Bryggerhuset på Nordsiden i lokalene rett ved siden av Halden storsenter. I 2014 utvidet hun konseptet til en restaurant også på Sydsiden. Den har gått bra helt fra starten av, men tidligere i år bestemte Følstad seg for å legge ned og selge restauranten på Nordsiden.

Nå vil hun i løpet av 2015 ha gått fra å eie to til null restauranter i Halden.

Det er nåværende daglig leder, Mona Cecilie Johansen, som tar over Bryggerhuset. Hun har kjøpt stedet sammen med sin samboer Thor Andreas Holberg Murtnes, ifølge kandusi.no.

- Vi skal ikke gjøre noen store endringer her. Ting fungerer godt som det er i dag, forteller samboerparet.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.