– Norges mest positive bil ruller rundt i Halden

FORNØYDE: – Dette er Norges mest positive bil, sier ildsjel Tom Andreassen (tv) i H2H og salgssjef Atle Kristoffersen i Jensen & Scheele Auto.A

FORNØYDE: – Dette er Norges mest positive bil, sier ildsjel Tom Andreassen (tv) i H2H og salgssjef Atle Kristoffersen i Jensen & Scheele Auto.A

Artikkelen er over 4 år gammel

Hans2Hand har fått bilhjelp.

DEL

– Vi kaller den Norges mest positive bil.

Det sier ildsjel Tom Andreassen i Hand2Hand (H2H) og salgssjef Atle Krisstofferen i Jensen & Scheele Auto AS.

I forrige uke ble bilen, som er dekorert med smilefjes, tekst og logoer, levert.

Blant annet står det under et stort smilefjes: «Smil, det er smittsomt». Og på taket er det en enda større «Smiley».

– Jeg har allerede merket at bilen har effekt på folk. Folk smiler, når de ser bilen. Det skal så lite til og hjelper å smile og være positiv. Det er smittsomt, sier Tom Andreassen.

Han tillegger at bilen skal være PR for H2Hs holdninger.

– I vårt hjelpearbeid i Romania er det også bra å ha et smil på lur, selv i så alvorlige prosjekter vi har. Dessuten blir vi møtt med smil, når vi hjelper hele familier, sier han.

Atle Kristoffersen er full av lovord om Andreassen og H2H.

– Det er flott å se hvor mye de står på i sitt arbeid. Da stilte vi opp med støtte til ny bil. Vi fikk Mitsubishi Motors Norge og Skilt og Fasade med på laget.

– Resultatet har blitt en bil som synes på veien og byen. Folk ser den med smilefjes og H2H-logo på panseret og prater om det å smile og være positiv, sier Atle Kristoffersen i Jensen & Scheele Auto AS.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken