Gå til sidens hovedinnhold

Han er kommunens støttespiller for den etablerte frivilligheten i Halden

Artikkelen er over 1 år gammel

Halden kommune har styrket staben i avdeling for samfunnsutvikling ved å ansette Tor-Håkon Sundt Nordenhaug som Frivilligkoordinator.

– Dette er en administrativ rolle, jeg skal være en støttespiller for den etablerte frivilligheten i Halden, sier Tor-Håkon Sundt Nordenhaug i en pressemelding.

Han begynte i jobben den 4. august.

Samarbeid

Kommunens satsing på dette er et tillegg, et bidrag og støtte til de som driver med frivillig arbeid. Som Frivilligsentralen, Kirkens bymisjon og andre frivillige lag og foreninger.

– Frivilligheten i Halden er stor og aktiv, og de gjør en fantastisk jobb. Jeg håper jeg kan bistå og legge til rette for et godt samarbeid, sier Nordenhaug.

Fritidskortet

Tor-Håkon Sundt Nordenhaug jobber i disse dager med lanseringen av Fritidskortet.

– Arbeidet med å legge til rette for at barn og ungdom skal ha et godt fritidstilbud er viktig og nødvendig. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å være med på minst en organisert fritidsaktivitet. Halden kommune er en pilotkommune for Fritidskortet og har fått midler fra Bufdir til å dekke en del av utgiftene til organisert fritidsaktiviteter for barn og unge mellom 6 og 18 år. Dette er et stort prosjekt som vi, sammen med Smart Innovation Norway og Smart Cognition, skal ha klart til uke 41.

Her finner du informasjon om Fritidskortet

Frivilligkoordinatoren skal også arbeide med Nyby, en app for frivillig arbeid og mottakere av tjenester, og Tilskuddsportalen - et verktøy og en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner.

I tillegg er det politisk vedtatt at det skal utarbeides en frivillighetsplan for Halden kommune.

Kommentarer til denne saken