Haldens første Miljøfyrtårn innen økonomi-, IT- og mediebransjen

MILJØFYRTÅRN: Administrerende direktør Øystein Falch og prosjektansvarlig  Stine Angell-Pettersen i GP Gruppen mottok onsdag bekreftelsen på at de er en  Miljøfyrtårn-bedrift av ordfører Anne-Kari Holm.

MILJØFYRTÅRN: Administrerende direktør Øystein Falch og prosjektansvarlig Stine Angell-Pettersen i GP Gruppen mottok onsdag bekreftelsen på at de er en Miljøfyrtårn-bedrift av ordfører Anne-Kari Holm. Foto:

Onsdag formiddag ble GP Gruppen formelt merket som Miljøfyrtårn

DEL

Bedrifter som oppnår denne sertifiseringen, har vist engasjement og ansvar med tanke på miljøet – og arbeider på en miljøvennlig og bærekraftig måte innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

- Som en del av Haldens næringsliv ønsker vi å ta samfunnsansvar. Ved å gjennomføre tiltakene som er nødvendige for å bli Miljøfyrtårn-sertifisert, bidrar vi til å holde byen vår grønn og nydelig, sier prosjektansvarlig for GP Gruppens Miljøfyrtårnsertifisering og autorisert regnskapsfører i GP Økonomi, Stine Angell-Pettersen.

Angell-Pettersen legger til at det heller ikke er noen hemmelighet at Miljøfyrtårnsertifiseringen gir enkelte fortrinn, med tanke på å vinne anbud og møte kravene til både private kunder og bedriftskunder. Per i dag er 17 av byens bedrifter Miljøfyrtårnsertifiserte. GP Gruppen, som består av selskapene GP Dataservice, GP Økonomi og GP Media, blir første sertifiserte Miljøfyrtårn innen sine bransjer.

Til stede under onsdagens markering var også ordfører Anne-Kari Holm, med blomster og overrekkelse av Miljøfyrtårn-skilt.

- At næringslivet tar ansvar for miljøet er viktig, og jeg er utrolig stolt av at Halden har slike bedrifter som dette. Kundene vil også i større og større grad etterspørre at tjenester blir levert på en bærekraftig måte. Her har dere i GP Gruppen vist at dere ligger i forkant, sa Holm under overrekkelsen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken