Oscar møtte opp i glitterkjole

Oscar Andersen møtte opp i glitterkjole under årets Haldengalla

Artikkelen er over 3 år gammel

Oscar Andersen bøy på seg selv under årets Haldengalla.

DEL

Da tidligere konferansier, Else Maria Guldal, ikke kunne stille opp under årets Haldengalla, var det Kristian Bjørneby som var årets konferansier. Og det var viktig for han at Andersens kjente gullkjole fikk vist seg fram på scenen.

Se video i toppen av saken.

En snakkis i byen

Haldengallaen startet med en video av Else Marie Andersen, som ligger hjemme med knekt ankel. Hvor hun forteller at gullkjolen uansett skal på gallaen.

– Else Marie har vært konferansier i tre år, men nå har hun dessverre brekt ankelen og ligger rett ut. Og da kunne hun ikke stille opp med gullkjolen, forteller Bjørneby.

Andersens gullkjole har blitt en snakkis i byen og en tradisjon under Haldengallaen.

– Vi måtte jo gjøre noe med det. Og det var mange som ville at jeg skulle bruke kjolen, men det takket jeg nei til, forteller Bjørneby.

– Man må by på seg selv for å få folk til å le

Derimot takket haldenseren Oscar Andersen, annonseselger i Halden Arbeiderblad, ja-takk til forslaget om å vise fram kjolen for fullsatt sal i Brygga kultursal.

– Man må by på seg selv for å få andre til å le, sier Andersen.

– Det hele startet som et forslag i en åpen diskusjon om hvem som skulle ha på kjolen, så jeg hentet kjolen på torsdag, fortsetter han.

Bjørneby bekrefter at Andersen ikke er redd for å by på seg selv.

– Han er jo ikke redd for å drite seg ut, og det så ut som om han likte det selv. Mann i kjole er jo noe som alltid faller i smak hos publikum, og det var en morsom start på kvelden.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.