Gå til sidens hovedinnhold

– Hvem fortjener å bli «Årets ildsjel»?

Artikkelen er over 5 år gammel

Send ditt forslag med begrunnelse til konkurranse@ha-halden.no.

«Årets ildsjel» er en pris som deles ut av Halden Arbeiderblad hvert år på Haldengallaen.

Du bestemmer!

Det er folk i Halden som skal komme med forslag, og som skal stemme fram vinneren.

Kjenner du noen som passer til beskrivelsen? Eller legger du selv ned mange timer for at organisasjonen, klubben eller foreningen du er med i, skal fungere?

En ildsjel er gjerne den som kommer ført og går sist, som alltid stiller opp, som kommer med ideer og bidrar til gjennomføring, som hjelper til selv om man egentlig skulle vært et annet sted, sørger for kontinuitet, skaper et godt miljø, og som ikke forventer lønn for innsatsen.

En ildsjel er en person som er fylt av brennende iver og begeistring, ifølge bokmålsordboka.

– Mange å sette pris på

Det er mange som legger ned utallige timer for klubben i sitt hjerte. Men som ildsjel teller man ikke timer. Man teller opplevelser og gleder ved å gjøre en innsats.

– Det er mange slike folk å ta av i Halden, og tidligere års engasjement rundt ildsjelprisen, viser at innsatsen som byens ildsjeler legger for dagen, blir satt pris på, påpeker HA-redaktør Hans-Petter Kjøge.

Slik gjør du:

  • Send e-post til konkurranse@ha-halden.no.
  • Merk eposten med «Årets ildsjel» i emnefeltet.
  • Skriv navnet på personen og laget, foreningen eller organisasjonen vedkommende gjør en innsats for.
  • Beskriv hvorfor personen bør kåres til «Årets ildsjel».
  • Forslag kan sendes inn i perioden 20.–29. november.

Trenger forslag

– I første omgang trenger vi forslag til kandidater. Send inn så mange du ønsker, og du må gjerne sende inn navn på personer som har vært foreslått før.

Vi har allerede nominert 15 flotte finalister og kåret tre verdige vinnere, men vi vet at det kryr av ildsjeler i Halden. Jeg er helt trygg på at vi finner gode kandidater i år også, sier Kjøge.

– Leserne bestemmer

Juryen, som består av Kjøge, ordfører Thor Edquist og arbeidende styreleder i Sparebankstiftelsen Halden, skal velge ut årets fem finalister blant alle forslagene som kommer inn.

– Disse skal presenteres i hvert sitt intervju ved juletider, og på nyåret skal leserne stemme på den de mener bør vinne, forklarer HA-redaktøren.

Kommentarer til denne saken