Vil kjøre deg gratis til valglokalet

STILLER OPP: Bent Skogli (t.h.) i Halden Taxi vil kjøre folk gratis til valglokalene på søndag og mandag. På dette bildet fra 2014 står han sammen med sjåfør Norén Eriksen i taxiselskapet.

STILLER OPP: Bent Skogli (t.h.) i Halden Taxi vil kjøre folk gratis til valglokalene på søndag og mandag. På dette bildet fra 2014 står han sammen med sjåfør Norén Eriksen i taxiselskapet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Har du lyst til å stemme i valget, men sliter med å komme deg til valglokalet? Da kan du kjøre gratis med Halden Taxi.

DEL

- Vi ønsker å støtte opp om lokaldemokratiet samtidig som vi markerer at taxinæringen er en viktig del av lokalsamfunnet, sier daglig leder Bent Skogli i Halden Taxi.

Mandag mellom 10 og 13 og mellom 17 og 20 kjører Halden Taxi alle som vil det gratis til valglokalet. Alle kan benytte seg av tilbudet så lenge de bor i Halden kommune.

Og Bent Skogli lover at det blir helt uten politiske føringer.

- Det eneste vi bryr oss om er at flest mulig stemmer, sier Skogli.

Må ta kontakt via telefon

For å få gratis taxi, må man ringe Halden Taxi på 69213200 forhånd.

- Vi forbeholder oss også retten til å samkjøre folk som ringer. Når de tar kontakt, får de beskjed om når vi kommer og henter dem. Vi venter på utsiden av valglokalet mens de stemmer, opplyser Skogli.

- Hvor mye vil dette koste dere?

- Det er jeg veldig usikker på. Det er helt umulig å budsjettere dette. Men vi tar sjansen og tar et samfunnsansvar, sier Skolig.

Han presiserer at folk må ringe og bestille.

- Hvis man henvender seg til en taxi på en holdeplass eller langs veien, vil man måtte betale på vanlig måte, presiserer Skogli.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags