Åpner ny restaurant i Halden Storsenter

VELKOMMEN INN: Senterleder Daniella Mossberg og Sajjad og Feroz Rupani ønsker velkommen til nye American Pizza and Desserts.

VELKOMMEN INN: Senterleder Daniella Mossberg og Sajjad og Feroz Rupani ønsker velkommen til nye American Pizza and Desserts. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

I neste uke åpner American Pizza and Desserts i nye lokaler på Halden Storsenter.

DEL

Senterleder Daniella Mossberg og Sajjad og Feroz Rupani ønsker HA velkommen til en sniktitt før åpningen i neste uke.

- Fantastisk beliggenhet

I Svenskegata gikk restauranten konkurs, men nå få måneder senere åpner American Pizza and Desserts på ny frisk i Halden Storsenter.

- Beliggenheten her er jo fantastisk. Det var dødt i Svenskegata. Det er jo enda en restaurant som flytter fra området nå, og det er jo en grunn til det. Her har vi også fått en stabil og seriøs gårdeier. Det er jeg glad for, sier Sajjad Rupani.

Les også: Konkursåpning i pizzarestaurant

Americana

Sentereierne Sektor Gruppen AS har investert mellom 1,5 og 2 millioner kroner i de nye restaurantlokalene som også inneholder et møte og konferanserom innehaveren har døpt "briefingrommet".

Den amerikanske stilen står sterkt i de nyoppussede lokalene som har et inngansparti inspirert av "The Walk of Fame" i Hollywood.

- Jeg har en søster i New York og en i Chicago og er der ofte selv. Jeg er veldig glad i USA, så det var derfor jeg ville fortsette med det amerikanske konseptet i mat og interiør, sier Sajjad Rupani.

Ny daglig leder

Rupani skal selv være daglig leder. Med seg på laget har han sønnen Feroz Rupani (18) som styreleder.

- Nå får den yngre generasjon overta. Selv skal jeg være  en vanlig ansatt, sier Sajjad.

- Hvordan blir det for deg å ta over som sjef?

- Det blir tøft i starten og jeg har mye og lære, men jeg tror det vil gå veldig bra. Jeg jobbet i den gamle restauranten også, men nå skal jeg også sette meg inn i alt rundt driften.

Utvider menyen

Totalt blir de 7-8 ansatte i restauranten.

- Vi åpner i neste uke. Så får vi se hvordan det går. Det er mulig jeg må ansette flere. Jeg tror det vil bli populært, sier Feroz Rupani.

Menyen er den samme som før, men er utvidet med wraps og baguetter. I tillegg skal den nye menyen også ha med kalori-innholdet i maten for å gjøre det enkelt for kostholdsbevisste. Restauranten har også eget lekerom for de yngre gjestene.

- Vi skal også satse mer på å få lunsjgjester hit og vil legge oss rimelig i pris og ha mange tilbud, sier Sajjad entustastisk.

Uavhengige åpningstider

De tre er tydelig stolte over den nye restauranten.

- Hvorfor bør haldenserne ta turen hit?

- Det er kjempebra stemning her og vi satser på god service og kjempegod mat. Storsenteret blir jo det eneste kjøpesenteret i Halden som har en skikkelig restaurant. Det tror jeg haldenserne kommer til å like, svarer Feroz Rupani.

Restauranten kommer til å ha åpent også utenom kjøpesenterets åpningstid til 22 på hverdager og til 23 i helgene.

Om bowlingsenteret

Det er familien Rupani som også skal drive det planlagte bowlingkonseptet i underetasjen på storsenteret.

- Restauranten er trinn en og bowlingen er trinn to. Det skal komme åtte bowlingbaner og vi bruker norske leverandører, sier Sajjad.

Det understrekes at det nye bowlingsenteret ikke er en forlengelse av Rolli'n and Bowlin' som Rupani drev i Svenskegata tidligere.

 Proff standard

- I det lokalet var det ikke plass til skikkelige baner. Her skal alt bygges etter profesjonell standard, sier Sajjad.

- Vi vil ikke at haldenserne skal koble de to sammen. Dette blir noe helt annet, legger Feroz til.

- Når skal bowlingsenteret åpne?

- Dersom alt går som planlagt vil åpningen skje til høsten, sier senterleder Daniella Mossberg.

Les også: Bygger bowling og restaurant i storsenteret

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags