Nå kan du parkere gratis her fram til 1. mars

GRATIS: Det er en grunn til at skiltet ved jernbanestasjonen i Halden er dekket til. På grunn av skifte av parkeringsselskap hos Bane Nor så er det inntil videre gratis å parkere her.

GRATIS: Det er en grunn til at skiltet ved jernbanestasjonen i Halden er dekket til. På grunn av skifte av parkeringsselskap hos Bane Nor så er det inntil videre gratis å parkere her. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Resten av denne måneden er det helt gratis å stå parkert på plassene utenfor Halden stasjon.

DEL

Halden Arbeiderblad har de siste dagene blitt kontaktet av flere personer som er i villrede om hva som er i ferd med å skje med parkeringsplassene rundt Halden stasjon.

Parkeringsskiltet på stedet er tildekket.

– I tillegg er sonen i Easy Park-appen borte, opplyser en HA-leser mandag morgen.

Skifte av parkeringsselskap

Kundesenteret hos Bane Nor, som er ansvarlig for drift av stasjonseiendommene og parkeringsplassene, forteller at det nå er gratis å parkere ved stasjonen i Halden.

– Vi har skiftet parkeringsselskap fra Euro Park til Park Nordic. På grunn av at de nye parkeringsautomatene har blitt forsinket, så er det gratis der nå. Nye automater vil være på plass til 1. mars, opplyser kundesenteret når Halden Arbeiderblad ringer.

– Håpløst

HA-leseren som skulle reise med toget mandag morgen, reagerer på mangelen på informasjon på stasjonen.

– Jeg holdt på å betale full pris for kommunal parkering for sikkerhets skyld. Det er helt håpløst at det ikke opplyses noe om dette. På nettsidene til NSB står det fortsatt under Halden stasjon at det er 20 kroner døgnet i parkeringsavgift, sier HA-leseren.

PS! Ved pendlerparkeringen litt sydøst for stasjonen er det ikke gratis. Her må man fortsatt ha oblat på vanlig måte.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.