Kommunens splitter nye heis stoppet

STOPPET: Anne Karin Johansen (Ap) kom seg ikke på møtet fordi den nye heisen stoppet, men er glad for god oppfølging av kommunen.

STOPPET: Anne Karin Johansen (Ap) kom seg ikke på møtet fordi den nye heisen stoppet, men er glad for god oppfølging av kommunen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Rullestolbruker Anne Karin Johansen kom seg ikke på politisk møte i rådhuset mandag kveld.

DEL

– Jeg er glad for at jeg ble stående nede på gata, og ikke oppe i andre etasje, for da hadde jeg hatt et problem!

Det sier Anne Karin Johansen, som er representant i formannskapet for Halden Arbeiderparti. Hun skulle på gruppemøte blant Aps medlemmer i formannskapet mandag kveld, men kom seg ikke opp til møterommet i andre etasje. Heisen ville ikke gå.

– Heisen er helt ny, og alle nye ting kan ha problemer i starten. Vi får gi det litt tid, sier Anne Karin Johansen som tar det med godt humør denne gangen.

– I utgangspunktet er jeg jo glad for at rådhuset har fått denne heisen, men den må jo virke. Jeg ble jo litt irritert der og da for at jeg ikke kom på møtet, men jeg regner jo med at dette blir ordnet opp i, sier hun.

Anne-Karin Johansen forteller at hun har varslet kommunen, og hun er glad for kjapp reaksjon.

– Jeg ringte Martin Vik som er leder for kommunikasjon og service i kommunen, og han tok tak i saken med en gang mandag kveld. Det setter jeg pris på. Det viser seg også at det er én mulighet til å komme seg inn og ut av rådhuset for folk som er avhengig av rullestol, men den veien kan jeg ikke ennå. Martin har lovt meg en liten omvisning så jeg har flere muligheter i tilfelle det samme skulle skje igjen, og det er jeg glad for, sier Anne Karin Johansen.

Hvorfor heisen stoppet, vites ikke ennå.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.