Lederskifte i Halden Idrettsråd

Lederskifte. Jan Wiig (tv) er ny leder i Halden Idrettsråd. Han tar over etter Per Nordlie, som takket for seg etter ti år i sjefsstolen.

Lederskifte. Jan Wiig (tv) er ny leder i Halden Idrettsråd. Han tar over etter Per Nordlie, som takket for seg etter ti år i sjefsstolen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Etter ti år i sjefsstolen, takker Per Nordlie for seg som leder i Halden Idrettsråd.

DEL

- Det har vært ti fine år, selv om det er skuffende at Halden fortsatt ikke har fått ny allbrukshall. Jeg er trygg på at det nye styret vil fortsette den jobben, sa Nordlie.

Fikk takk av ny leder

Han takket for seg på årsmøtet i Halden Idrettsråd i Halden ishall tirsdag kveld.

Ny leder er Jan Wiig fra Kvik Halden Fotballklubb.

- Først og fremst vil jeg takke Per, som har sittet i styret siden 1997 og gjort en flott jobb for Halden Idrettsråd, sa Wiig, som lover å fortsette kampen for ny allbrukshall.

Ser positivt på Os-planene

- Det ser såpass positivt ut med planene om hall på Os, at vi må våge å tro at det kan bli en realitet i løpet av kort tid. Idrettsrådet skal fortsette å gjøre det vi kan, sa Wiig.

Årsmøtet vedtok blant annet å bruke 100.000 kroner av Idrettsrådets driftsmidler til arbeidsgruppe og fortsatt innsats og arbeid for ny allbrukshall.

I det nye styret får Jan Wiig med seg Jens Lindstrøm (nestleder), Elisabeth Stenbock Eriksen (sekretær), Monica Kruse Johansen (kasserer), Hege Næss Bjørgul, Bredo Myhre, Patrick Lutumba (vara) og Laila Halvorsen (vara).

Olai Gundersens ærespris

To priser ble også delt ut på Halden Idrettsråds årsmøte.

UFO-prosjektet i Halden Skiklubb, her representert ved leder Vidar Backstrøm (tv), fikk Olai Gundersens ærespris.

UFO-prosjektet i Halden Skiklubb, her representert ved leder Vidar Backstrøm (tv), fikk Olai Gundersens ærespris. Foto:

Olai Gundersens ærespris ble tildelt UFO-prosjektet i regi av Halden Skiklubb.

- UFO står for Ung Frisk Opplevelse, og er et supert tilbud til barn og ungdom. Halden Skiklubb gjør en fllott jobb for idrettsbarna våre, sa 85 år gamle Gundersen, som delte ut sin egen ærespris for 30. gang.

Ungt o-talent ble hedret

Berg Sparebanks trenings- og utviklingsstipend tilfalt o-løper Håkon Raadal Bjørlo. Prisen var på 10.000 kroner, hvorav 5.000 er til utøveren selv og den andre halvparten til klubben.

- Jeg setter pris på å få en slik utmerkelse. Det er også hyggelig at klubben får litt, for det er Halden Skiklubb som legger til rette for at jeg skal ha mulighet til å bli god, sier Raadal Bjørlo, som nå lader opp til en meget spennende o-sesong.

19 av HIRs 47 klubber var representert på årsmøtet.

Artikkeltags