Slik er vår nye, digitale sjudagersavis

NYHET: Nettansvarlig Anja Lillerud viser fram en eksempelutgave av den nye, digitale syvdagersavisen HA7.

NYHET: Nettansvarlig Anja Lillerud viser fram en eksempelutgave av den nye, digitale syvdagersavisen HA7. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Er du usikker på om du har fått med deg alt i løpet av en dag? Nå kan du hver dag gjennom hele uken få med deg alt innholdet vi lager i nyheten HA7.

DEL

– Vi er stolte over å være først av alle de 70 avisene i Amedia-konsernet til å lansere en ny, digital sjudagersavis, sier nyhetsredaktør Morten Ulekleiv.

Klokka 20.00 i kveld publiseres dagens ferske utgave av HA7. Men nettansvarlig Anja Lillerud har laget testutgaver i flere dager før lansering, og her kan du se hvordan HA7 fra i går kveld så ut. (Fra klokka 20.00 i kveld vil dagens utgave ligge samme sted).

– HA7 kommer til å inneholde to helt ferske saker som vi publiserer først i HA7. I tillegg vil utgaven være spekket med nyheter, sport, debatt og kultur fra det siste døgnet. Ved å sveipe med fingeren eller klikke på pilene med

NETTFAKTA: Slik er en vanlig mandag på HAs nettsider. Den blågrønne grafen viser antall sidevisninger i løpet av døgnet i gjennomsnitt de fire siste mandagen. Den svarte linjen viser trafikken mandag denne uken. Som dere kan se, er mange haldensere innom HAs nettsider på kvelden.

NETTFAKTA: Slik er en vanlig mandag på HAs nettsider. Den blågrønne grafen viser antall sidevisninger i løpet av døgnet i gjennomsnitt de fire siste mandagen. Den svarte linjen viser trafikken mandag denne uken. Som dere kan se, er mange haldensere innom HAs nettsider på kvelden.

musepekeren, så blar du deg enkelt fra side til side, forteller nettansvarlig Anja Lillerud i Halden Arbeiderblad.

HA7 er en digital utgave med en klar start og en klar slutt. Man hopper fra sak til sak i utgaven ved å bla/klikke til siden, og leser hver enkelt sak ved å rulle nedover. Den er kun tilgjengelig for abonnenter, og vil bli publisert klokka 20.00 – hver eneste dag.

– Vi har valgt dette tidspunktet fordi vi ser på vår nettstatistikk at mange haldensere er inne på våre hjemmesider fra 20.00 og utover kvelden.

Best på mobil
NETTANSVARLIG: – HA7 vil være spekket med nyheter, sport, debatt og kultur fra det siste døgnet, sier Anja Lillerud.

NETTANSVARLIG: – HA7 vil være spekket med nyheter, sport, debatt og kultur fra det siste døgnet, sier Anja Lillerud. Foto:

Utgaven er laget for å se best ut på mobiltelefon og nettbrett, men fungerer også fint på PC og Mac.

Nyhetsredaktør Morten Ulekleiv er spent på hvordan haldenserne vil ta i bruk den nye, digitale avisa.

– HA har gradvis de siste årene prioritert digital satsing i stadig større grad. Nå gjør vi et stort byks ved at vi lanserer en digital avis sju dager i uka samtidig med at papiravisa kommer i postkassa fire dager i stedet for seks dager i uka, sier Ulekleiv.

HAs nettavis vil fortsatt være det rette stedet for å følge det løpende nyhetsbildet i Halden gjennom døgnet.

– De mest lojale abonnentene våre er innom nettsidene våre mange ganger i løpet av en dag. Men vi vet også at det er flere som ikke bruker oss like ofte, men likevel ønsker å være oppdatert på de viktigste nyhetene fra Halden og Aremark. Det behovet håper vi HA7 vil tilfredsstille, sier Morten Ulekleiv.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags