Datoen er 7. oktober 2021. Det rusfrie arrangementet er for unge i alderen 13 - 18 år.

Sikret seg Royane

Daglig leder Ove Billington og prosjektkoordinator Emilie Evjen Berg representerer Verdensbro og er stolte over at de var tidlig ute og sikret seg Royane til Global Musikkfest i Halden.

– Royane er kjent fra TikTok, Melodi Grand Prix og årets Skal vi danse på TV2. Med sin forfriskende og oppløftende vibe er hun kjent for å sette publikum i rett stemning og sette fyr på dansegulvet, reklameres det.

Det loves et show med nasjonale og lokale pop- og hiphopartister.

Litt av en kveld

Det fortelles at festen vil åpne med unge, lovende artister som har tilhørighet til ulike musikkmiljøer i Halden. Som Laurent Islami. Han går under artistnavnet LENTI og nærmer seg en halv million streams på Spotify.

Fra Halden kommer også singer/songwriter Lonnie, singelaktuelle Fargespill Østfold med frontartistene Shad Amin, Victoria Say og Ingrid Kvalheim. I tillegg kommer også Fredrikstad-rapperen og musikkprodusenten Mirre, samt de Oslo-baserte musikerne Vandbakk og Michael Augustin.

Og selvfølgelig blir det også i år utdeling av goodiebags med innhold sponset av næringslivet i Halden. Det vil også bli mulighet til å vinne premier utover kvelden.

Det poengteres også at arrangementet er rusfritt, og det vil være bra med vakter til stede fra ungdomsklubben Domino og Kirkens Bymisjon.

Global Musikkfest lar seg gjennomføre takket være støtte fra lokalt næringsliv, Halden kommune, innsats fra Verdensbro, ungdomsklubben Domino og Kirkens Bymisjon. Halden kommune stiller Brygga kultursal gratis til rådighet for arrangementet.

– Her er det først til mølla som gjelder, sier Ove Billington og Emilie Evjen Berg. Billettene finner du på Ticket Master.

De legger til at du også kan få hjelp til å få tak i billetter hos Verdensbro, Domino, Kirkens Bymisjon og Thon Hotel.