Golferne samlet inn 25.000 kroner til en god sak

Kjell Mathisen (tv) og Roger Bjerkeli med caddien Julie gikk til topps i turneringen.

Kjell Mathisen (tv) og Roger Bjerkeli med caddien Julie gikk til topps i turneringen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

25.000 kroner ble samlet inn da Halden Golfsenter og Halden Golfklubb hadde turnering i samarbeid med ALS-foreningen Alltid Litt Sterkere.

DEL

Halden Golfklubb valgte denne foreningen, da den er liten og trenger den støtten de kan få i forhold til å synliggjøre sykdommen for flere. Broren til en barndomsvenn av initiativtaker Atle Johansen var rammet av sykdommen og gikk bort i en alder av 50 år tidligere i år.

– Da jeg fikk mer kjennskap til hvordan det var å være pasient og pårørende til en som var rammet av sykdommen ble frøet til turneringen sådd. Ønsket var å sette fokus på sykdommen og bidra til forskning og gjøre livet enklere for de som er rammet av ALS, sier Johansen.

Turneringen var så heldige å få besøk av Cathrine Nordstrand fra ALS-foreningen Alltid Litt Sterkere som fortalte oss om hvordan det var å leve med sykdommen og sin egen situasjon. Hva foreningen jobber med og mot, med tanke på forskning og informasjon om hvordan sykdommen påvirker både den som er syk, men også familien, slekt, venner og i mange tilfeller naboer.

Vinnerne av turneringen ble Kjell Mathisen og Roger Bjerkeli med caddie Julie. De vant på scoren 5 under banens par.

– Til sammen klarte vi å samle inn kr 25.000,- til ALS-foreningen Alltid Litt Sterkere. Pengene kom fra dette arrangementet, men også gjennom en Facebook-innsamling som gikk parallelt med påmeldingen til turneringen. Jeg må få takke alle som har bidratt med stort og smått til denne veldedighetsinnsamlingen, avslutter initiativtager Atle Johansen som ønsker å takke samarbeidspartnerne til turneringen.

Læffen Band sto for underholdningen etterpå.

Læffen Band sto for underholdningen etterpå.

Etter matserveringen og premieutdeling var det klart for live-musikk med Læffen band. Godt humør, humor og bra musikk skapte en god stemning blant de fremmøtte, som så ut til å kose seg med underholdningen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken