Gå til sidens hovedinnhold

Godtgjørelse til politikere og post-i-butikk

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

MENINGER Alf Ulven og Aremark Høyre har i en rekke innlegg i sommer gått til angrep på posisjonen i kommunen. Det ser ut til at vi får en kommunestyreperiode hvor Ulven og Høyre ville være mot alle forslag som posisjonen fremmer. Alt posisjonen gjør kommer til å være galt og føre Aremark i feil retning.

Ulvens siste innlegg handler om godtgjørelse til politikere og post-i-butikk, en god blanding av to ulike saker.

Ulven påstår at det er en stor økning i godtgjørelser for 2020. I budsjettet er økningen på kr 200 000.Cirka halvparten av dette skyldes at Ulven i forrige periode selv ikke tok ut godtgjørelse som varaordfører, resten er knyttet til en generell kostnadsøkning. Det er altså ingen lønnsfest for politikerne i Aremark.

Les også

Joker - Post - politikerlønninger

Ulven foreslår at politikerne skal dekke merkostnadene Joker har til post-i-butikk fra sin godtgjørelse. Det kan han selvfølgelig mene, men det løser ikke det virkelige problemet: At restrukturering av posten og krav til lønnsomhet rammer distriktene unødvendig hardt og Joker spesielt.

Her har Ulven, som medlem av det dominerende regjeringspartiet, et spesielt ansvar for å løfte saken der den hører hjemme, nemlig i regjeringen og på stortinget.

Godtgjørelse til politikere er en gjenganger fra Ulven. Jeg håper at dette er siste gang jeg må debattere dette temaet for denne perioden. La oss heller vente til neste kommunevalg med denne debatten. Så får vi se om velgerne er fornøyde med den innsatsen politikerne i Aremark har gjort og hvem som fortjener ny tillit. Jeg vet i alle fall at posisjonen med Krf og SP, vil gjøre alt den kan for å skape vekst og utvikling i Aremark.

Kommentarer til denne saken