Gå til sidens hovedinnhold

På samme scene for første gang

Artikkelen er over 6 år gammel

Det bør bli ellevilt: 6. og 7. februar inntar komikerne Tor-Erik Gunstrøm og Atle Jensen scenen i Fredrikshalds Teater med «To herremenn».

– Det er første gangen vi gjør noe sammen på scenen, sier Tor-Erik Gunstrøm og Atle Jensen.

Lette å be

Det er haldenser Geir Andersen som har ført de to sammen, og som er sterkt medvirkende til at Tor-Erik Gunstrøm og Atle Jensen drar ut på turné til Halden, Sarpsborg, Rakkestad og Askim i februar måned.

– Da tanken kom på bordet, begynte vi å se for oss ting og tang, sier de til HA og er åpne for at det kan bli mer samspill dem imellom i framtida.

Ellevilt

Det er i alle fall helt sikkert at Frederico De La Fiasco jr, Rune Beige og Reinert dukker opp i teateret vårt i anledning showet «To herremenn med orkester». Orkesteret heter Rogers Revyorkester og er «Fredrikstadguttane» sitt.

Atle Jensen gleder seg veldig. Han har vært stor fan av Tor-Erik Gunstrøm siden han var guttunge.

– Det her kan bli ellevilt. Vi håper på det, sier Gunstrøm og Jensen.

Uten Vivi Haug

I fjor sto Tor-Erik Gunstrøm på scenen i Fredrikshalds Teater sammen med Øivind «Raymon» Johannessen og Vivi Haug. Vivi Haug er ikke lenger blant oss. Hun døde søndag 5. oktober. Det blir ekstra spesielt for Tor-Erik Gunstrøm å gå opp på scenen i teateret igjen nå. Et teater Gunstrøm synes er utrolig flott.

Unikt menneske

– Det dukker opp noen tanker, ja. Det gikk så fort alt sammen, sier Gunstrøm.

Han ser på Vivi Haug som en unik person: – Hun var en snill dame/jente. Vi improviserte en del. Det var som en ping-pong-ball. Hun var en stor artist – med sceneskrekk, mener Tor-Erik Gunstrøm.

Tistedal

Han er for øvrig halvt tistedøl. Faren kommer derfra, og han var amatørmusiker med korps og kor. Gunstrøms onkel Eilif var musiker i Filharmonien. Selv havnet Gunstrøm i Dizzie Tunes og var med der i 42 år.

Kommentarer til denne saken