Gå til sidens hovedinnhold

#FramsnakkAremark

Artikkelen er over 1 år gammel

FRITT ORD Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det har det siste året blitt avdekket flere uheldige forhold i Aremark som blant annet varslingssaker og uønsket språkbruk i kommunen. Dette har ført til et negativt fokus på Aremark.

Det synes jeg ikke noe om. Det er en ukultur som vi må få slutt på. Derfor startet jeg en kampanje på sosiale medier, #FramsnakkAremark.

Jeg vil at vi skal fokusere på alt vi får til, og som er så fantastisk bra med Aremark, men som vi risikerer å miste etter en kommunesammenslåing. Jeg tenker på barnehagesvømming, ungdomsklubb, lokal og god eldreomsorg og eget legekontor.

Visste du at Aremark barnehage har svømming med barna? Dette er et unikt tilbud som finnes i vår kommune. Svømmingen fortsetter langt oppover i grunnskolen, et slikt tilbud er det ikke mange som kan skryte av! Bassenget er åpent flere ganger i uken for alle som ønsker å bruke det.

Tenk så heldig vi er som har egen barnehage og grunnskole i vår kommune. Skolen er nettopp blitt modernisert, og barnehagen står for tur. Skolebidragsindikatorene viser at vi får til utrolige resultater.

I skolen og barnehagen jobber det engasjerte pedagoger, fagarbeidere og assistenter som daglig er tilstede for at barna våre skal få en best mulig oppvekst. De jobber med hjerte og omsorg for det mest dyrebare vi har.

Vi har nok det beste biblioteket og den beste bibliotekaren man kan ønske seg! Et topp moderne bibliotek med en engasjert bibliotekar som skaper aktiviteter og arrangementer i lokalene. Og utenfor åpningstid har vi et selvbetjent bibliotek, et ganske så stilig opplegg på bygda.

På innsiden av biblioteket har vi kommunens kulturscene. Her er det mulig å skape mer liv og røre.

Kommunen smykker seg med god eldreomsorg med hjemmesykepleie og sykehjem. Her jobber det dyktig helsepersonell med omsorg for brukerne og høy kvalitet på yrkesutøvelsen.

Takket være nærhet til brukerne og tett samarbeid mellom ledelse og saksbehandler ytes det gode tjenester i kommunen.

På tross av et relativt lavt antall innbyggere får vi til det utroligste!

Vi har to idrettslag som er i full drift og flere andre gode alternativer om barna vil bedrive idrett

Både 4H og Bygdeungdomslaget bidrar til en levende bygd. Vi har en aktiv menighet med eget barnekor.  Historielaget og Bygdekvinnelaget holder gamle tradisjoner i hevd.

Listen over alle lag, foreninger, organisasjoner er lang!

Takket være dugnad og frivillighet gjennomfører vi arrangementer som Sommerfestivalen i Brekka og Elgfestivalen.

Det er unikt å få bo i en kommune hvor så mange bidrar til en levende bygd.

Dette er tjenester som er verdt å kjempe for, og derfor stiller jeg til valg! Jeg tror på Aremark, og at vi kan være en selvstendig og levende kommune.

Kommentarer til denne saken