Gå til sidens hovedinnhold

Forsøk på salg av tidligere barnehage i Tistedal

Artikkelen er over 1 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er gjort et enstemmig vedtak i Hovedutvalget for helse, omsorg, sosialtjenester og inkludering som er følgende vedtak:

«I forbindelse med forventede utlysninger av fastlegehjemler i 2020, ber hovedutvalget kommunedirektøren å saksutrede og tilrettelegge for muligheten av å legge minst en fastlegehjemmel til Tistedal. Saken legges fram for hovedutvalget til behandling og avgjørelse så raskt som mulig».

Som et godt alternativ til å få etablert et legesenter i Tistedal-området, er den tidligere barnehagens lokaler et velegnet sted. Det er oppsiktsvekkende og trist at salget ikke blir stilt i bero inntil det er avklart om man kan få til et legesenter og hvor senteret kan plasseres, eventuelt i denne bygningen.

Les også

Lagt inn bud på gamle Tistedal Barnehage: – Helt uaktuelt

Vi i Pensjonistpartiet viser igjen til det som de seks samarbeidspartiene har som formulering i den samarbeidsavtale som er inngått som er følgende: «Distriktene i kommunen skal styrkes, og det skal legges til rette for å opprettholde gode tilbud til dem som bor utenfor den sentrale bykjerne».

Er Tistedal en del av den sentrale bykjerne, eller hvordan tenker den politiske ledelsen?

Hva blir det av enstemmige vedtak i vår kommune, er spørsmålet som her kan stilles. Det er nå godt over seks måneder siden vedtaket ble fattet. Hvorfor tas ikke henvendelser fra lokalbefolkningen på alvor?

Pensjonistpartiet forventer at politiske vedtak jobbes med og aksepteres både av administrasjonen i kommunen og av den politiske ledelsen.

Les også

De vil ha fastlegen tilbake i Dær'n

Kommentarer til denne saken