Gå til sidens hovedinnhold

Flere kjører ulovlig gjennom Hjortefaret:– Det er direkte farlig

Artikkelen er over 2 år gammel

Roy Pettersen reagerer på at flere bilister kjører ulovlig gjennom Hjortefaret. Han registrerte over ti ulovlige gjennomkjøringer i løpet av én time.

På grunn av at BRA-veien er stengt ved Brødløs må bilister kjøre Alfheimveien for å komme ned til byen. Men det er mange som ikke benytter seg av omkjøringen.

Stenger BRA-veien i tre uker 

Godt skiltet

Roy Pettersen bor ved Hjortefaret og forteller at mange velger å kjøre gjennom Hjortefaret for å komme seg ut på Dyrendalsveien. Veien er skiltet stengt for alle motoriserte kjøretøy.

– Trafikkmengden har økt vesentlig etter BRA-veien ble stengt. Den økte trafikken fra Dyrendalsveien må vi akseptere for det er fullt lovlig å kjøre opp Hjortefaret i den retningen. Men å kjøre motsatt vei er jo direkte farlig, sier Pettersen.

 

Bekymret for ulykke

Ifølge Pettersen er det flere skolebarn som går den veien daglig. Nå er han redd for at det kan skje ulykker ved veien.

– Spesielt på morgenen da det er mørkt og uoversiktlig. I tillegg så har gatelyset gått akkurat over skiltene og nedkjøringen. Bilistene er fullt klar over at det er ulovlig å kjøre der. Veien er trang og jeg tør ikke tenke på hva som kan skje om et barn kommer springende ut i veien.

Kommentarer til denne saken