Gå til sidens hovedinnhold

Fin innsats av HCKs superkvartett

Artikkelen er over 1 år gammel

Halden CK stilte med fire kvinner under NC på Stange i helga. Emilie Moberg og Ann Helen Olsen i senior og Elise Olsen og Silje Mathisen i junior.

På søndagens fellesstart skulle det sykles en runde på 15,6 km med innlagt fem gruspartier.

Juniorklassen startet sammen med senior, men skulle avslutte etter fem runder, mens seniorene skulle sykle sju. Det viste seg tidlig at løypa skilte godt og allerede på førsterunden begynte ryttere å falle av.

Da det nærmet seg mål for juniorene var det under 20 ryttere igjen i feltet, hvor av åtte var juniorer. Silje Mathisen var uheldig og fikk en punktering på nest siste runden, men begge HCK-juniorene kom inn i med som var igjen av hovedfeltet med Elise Olsen på femteplass og Silje på plassen bak.

Med to runder igjen var det da kun 11 ryttere igjen i hovedfeltet som skulle gjøre opp om seieren i kvinner senior. Det var det stadige bruddforsøk og alene igjen fra HCK/Team Virtu måtte Emilie Moberg etter hvert se at to av rytterne klarte å komme fra.

Ved målgang tok Emilie seg greit av spurten i det reduserte hovedfeltet og dermed pallplass (3. plass). Ingvill Gåskjenn fra Hitec Products/Birk Sport vant klassen. Ann Helen Olsen måtte dessverre bryte.

På lørdag ble det syklet temporitt. Kvinner junior syklet 13,4 km og seniorene syklet 25 km.

I juniorklassen syklet Elise inn til en sterk andreplass, mens Silje Mathisen ble nummer fire.

I seniorklassen ble Emilie Moberg nr. 8 og Ann Helen Olsen nr. 22.

Kommentarer til denne saken