Cashmere Cat spiller på kun en festival i Norge

MAGNUS OG HIP HOP-STJERNE: Magnus August Høiberg (27) har laget en låt sammen med en av verdens største hip hop-artister, Kanye West.

MAGNUS OG HIP HOP-STJERNE: Magnus August Høiberg (27) har laget en låt sammen med en av verdens største hip hop-artister, Kanye West. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Har du lyst til å få med deg Haldens største eksportvare på musikkfronten for tiden?

DEL

Haldenser Magnus August Høiberg aka Cashmere Cat er for tiden oppvarmer for på Nord Amerika-turnéen til  Ariana Grande som toppet Billboard-lista med albumet «My Everything» i august i fjor.

Til Tønsberg

I april skal han opptre under den prestisjetunge  Coachella-festivalen, men du behøver ikke reise helt til USA for å få med deg opptredenen til artisten og produsenten fra Halden.

Les også: Haldenser på Ellen-show i USA

Denne uka ble det nemlig kjent at han er blant artistene som skal opptre under Slottsfjell-festivalen i Tønsberg som går av stabelen mellom 16. og 18. juli. 

En gjeng fra Halden

Haldenserens desidert største fan, nemlig hans egen mor, håper mange haldensere vil ta turen til festivalen.

- Det hadde vært fantastisk om vi hadde blitt en hel gjeng fra Halden, skriver hun på sin facebookside.

- Verden ser til Norge

- Cashmere Cat er en av grunnene til at hele verden ser til Norge i søken etter verdens beste produsenter i elektronisk/klubbmusikk akkurat nå. Slottsfjell gleder seg til å få den USA-baserte artisten til eneste festivalopptreden i hjemlandet i sommer, skriver festivalen i en pressemelding.

Cashmere Cat deltok som gjesteartist og hadde låtskrivercredit på Ariana Grandes låt «Be My Baby» på albumet  «My Everything».

Han har bodd i USA siden 2013, og har jobbet med artister som Tinashe og Ludacris. Han har en produsentavtale med superprodusenten Benny Blanco, som tidligere har jobbet med artister som Rihanna og Britney Spears.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags