Farmen SKAL spilles inn her

DET BLIR HER: Farmen skal spilles inn på Finnsvika vest i Nordre Kornsjø. Det har TV2 nå endelig bekreftet.

DET BLIR HER: Farmen skal spilles inn på Finnsvika vest i Nordre Kornsjø. Det har TV2 nå endelig bekreftet.

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå har TV2 endelig bekreftet at Farmen skal spilles inn på Finnsvika vest i Nordre Kornsjø.

DEL

De 14 deltakerne i realityserien Farmen er fortsatt en hemmelighet, men hvor i Halden de skal delta i "Kampen for tilværelsen", kan endelig bekreftes.

– Fredelig og idyllisk

– Gården ligger tett på Kornsjø, som grenser til Sverige, og har en spennende historie om forholdet til broderfolket. Det er fredelig, fint og idyllisk. Den ettertraktede «komme tilbake i tid»-følelsen er der allerede,forteller produsent Thor Oreld til TV2.

– Dette er en dårlig skjult hemmelighet her på Kornsjø. Men det er ikke bare rykter. Jeg har selv hørt det fra sikre kilder, forteller en Kornsjø-beboer til HA allerede 5. mai.

Hovedhuset

Finnsvika ligger vest i Nordre Kornsjø. For å komme seg dit svinger man av fra riksvei 101 to kilometer før Kornsjø stasjon og følger veien i fem minutter. En kilometer før man kommer til Finnsvika er det en bom.

Hovedhuset på Finnsvika, som er det eneste som nå står igjen på stedet, er over to etasjer og har nydelig utsikt utover Nordre Kornsjø.

Første etasje har gang, to soverom, en stor stue og et kjøkken. Ifølge nettsidene til hafsrodgard.no er andre etasje bare delvis utbygd.

Det er ikke innlagt vann på stedet.

Må bygge låve

Det er Wenche og Fritz Anker-Rasch eier stedet gjennom Hafsrød Gård

– Det blir vanskeligere og vanskeligere å finne helt ferdige Farmen-gårder. Vi falt for stedet, men vi må bygge om en god del. Huset må renoveres ganske kraftig, både utvendig og innvendig. Vi snakker om en totalrenovering, sier Oreld til TV2.

Blant annet skal det skal bygges en ny låve.

Innspillingen starter i slutten av juni.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags