Dessverre kommer nok neppe den neste Vendela Kirsebom eller Lothepus i TV-suksessen «Farmen Kjendis» fra Halden. Men tenk deg så gøy det kunne blitt med en 100 prosent lokal versjon av programmet. I hvert fall for alle oss fra Halden.

Tanken er så besnærende at vi har valgt å sette sammen vårt forslag til «Farmen Kjendis» 2017.

Les også: «Farmen Kjendis» blir på Finnsvika

Når dere først skal ned hit igjen TV 2, kan dere ikke lage denne versjonen også? Vi lover å vise den på HATV ...

PS! Nederst i saken kan du stemme på din favoritt til å stå igjen som vinner.

Jarle Aabø, pr-rådgiver, samfunnsdebattant og musiker:
Denne mannen er det umulig å komme unna. Til tross for at han flyttet ut at byen for mange år siden, er han i ferd med å fylle trillebagen til Hillgun Klavestad. PR- og kriserådgiveren er så langt unna en diplomat man kommer, men har samtidig en evne til å være utrolig hyggelig samtidig som han totalt slakter alt du står for og mener. Slik blir det god TV av. Har også potensial til å bli den som spiller spillet så høyt at han til slutt snubler i sine egne ben.

Heidi Stenbock-Haakestad, lærer og treningsinstruktør:
Mens Aabøs linje for å skape en debatt er provokasjon, er Haakestad motsatt, hun satser på refleksjon. Har gjennom utallige Signert-kommentarer i HAs spalter berørt temaer som krafta i enkeltmenneske, det å ha med seg hjertet i alt man gjør og troen på at DU betyr noe. Med et ekstremt smittende humør skaper Stenbock-Haakestad god stemning enten det er i klasserommet eller i spinningsalen på Spenst. Potensial til å bli seriens Vendela, hvis ikke det plutselig koker over i en intens diskusjon foran TV-kameraene?

Tom Skjeklesæther, frilansjournalist og samfunnsdebattant:
Rekk opp hånda den som noen gang har hørt Tom Skjeklesæther uttale at «dette har jeg ingen formening om». Mannen som av Ole Evenrud under en konsert i Halden i 2015 ble presentert som «vår egen arrogante drittsekk», går aldri av veien for en diskusjon. Spesielt ikke hvis han har muligheten til å slakte en syk toppidrettskultur.

Emilie Moberg, syklist og toppidrettsutøver:
Seriens toppidrettsutøver. Tas med både for å gi Tom Skjeklesæther en grunn til å provosere med sitt syn på toppidrett og for å gi alle de andre deltakerne dårlig samvittighet når hun etter fem timers tungt fysisk arbeid bare er lett andpusten mens de andre skriker etter et forstøverapparat eller for lenge siden har gjemt seg bort på låven sammen med Tom Skjeklesæther.

Kirsti Brække Myrli, politiker og tillitsvalgt:
Ledere i Halden Arbeiderparti har gjennom mange år markert seg som en slagkraftig tillitsvalgt med sterke meninger. Potensial til å havne i mange opphetede diskusjoner med Jarle Aabø, som har gjort det til et kall å slakte den nye AP-dominerte «byregjeringen» i Oslo. Brække Myrli er i tillegg vokst opp på gård på Buer og selv om hun neppe matcher Emilie Mobergs fysikk, kan kanskje den bakgrunnen ta henne langt i Kjendis-Farmen.

Thor Edquist, politiker og ordfører:
Den eneste av deltakerne med erfaring fra Farmen etter å ha dukket opp som ordfører i den vanlige utgaven av Farmen i 2016. Forholdet mellom han og meningsmotstander Brække Myrli kan slå begge veier etter flere uker på gård sammen. Er så vant til å være sjef etter snart seks år at han trolig ville meldt seg frivillig som storbonde første uka. Vi tipper han ville tatt med seg Emilie Moberg og Jarle Aabø som hjelpere inn i storbondehuset.

Øivind Strøm, industriarbeider, DJ, speaker og spilloppmaker:
Ofte sett i enten dameklær, Borat-bikini eller gressklippende i nissekostyme i desember. Strøm har stadig et nytt påfunn på gang. Ville sikret serien en «practical joke» i hver eneste episode. Faren for at resten av deltakerne tidlig ville blitt lei av nakenhet eller andre påfunn og kortsluttet Strøms Farmen-karriere, er overhengende. Men ville trolig sikret TV-seerne noen minneverdige dager/uker først.

Ine Therese Back Iversen, MTV-blogger og modell:
Aremark-jenta som satser på en karriere i Los Angeles. Ville tatt med så mye glam inn i serien at meddeltakerne ville blitt blendet. Kraftig overgang fra LA til Finnsvika i Kornsjø, men Aremark-bakgrunnen bør akklimatisere Ine Therese raskt. Potensial til å overraske.

Kristoffer Stenberg Henriksen, håndballspiller:
HTH-spilleren er gjennomtrent som få haldensere og har ved flere anledninger stilt opp som podium-gutt for Ladies Tour of Norway. Men gjør lite ut av seg ellers i offentligheten. Potensial til å bli seriens Lavrans. Vil trolig frivillig eller etter beskjed fra TV-teamet, kaste skjorta allerede første dagen. Og sikre mange kvinnelige TV-seere. Fysikken gjør ham til en vanskelig mann å sende ut av Farmen-Kjendis, med forbehold om at den skadeutsatte håndballspilleren ikke må operere et kne eller to underveis i innspillingen.

Hanne Følstad:
Den tidligere restauratøren har skaperkraft og engasjement. Og definitivt også meningers mot. Vil bidra til friske debatter og ikke være redd for å markere seg som en sterk storbonde. Kanskje en joker som vinner av hele Kjendis-Farmen? Bakgrunnen fra restaurantdriften både på Nordsiden og Sydsiden kan gjøre henne uvurderlig i matveien inne på Farmen, og kan sikre henne mange uker. Før hun plutselig står i finalen.