Gå til sidens hovedinnhold

Får ny asfalt

Rundkjøringen nedenfor stadionbakken skal få ny asfalt. Dette er rundkjøringen ved Høvleriet som binder sammen Walkers gate og Fridtjof Nansens gate, skriver Halden kommune i en mail til HA.

Asfaltarbeidet vil bli utført over to kvelder og netter. Arbeidet begynner med å frese ned den gamle asfalten onsdag kveld og gjennom natt til torsdag. Så blir det pause i arbeidet på dagen, før selve asfalteringen skal gjøres torsdag kveld og natt til fredag.

Mens anleggsarbeidet pågår, vil det være manuell trafikkdirigering i området. Trafikanter bes respektere trafikkdirigeringen og kjøre hensynsfullt slik at det blir trygge arbeidsforhold for de som gjør denne viktige jobben.

Denne rundkjøringen var i god stand i fjor da resten av Fridtjof Nansens gate (Stadionbakken) ble asfaltert. Ved normal trafikk ville det derfor ikke vært behov for å asfaltere her nå. At det likevel er nødvendig med asfaltering nå, skyldes at rundkjøringen har fått mye ekstra belastning av tungtransport som har måttet velge en annen trasé mens fylkesveien ved Vaterland/Tista har vært stengt.

Det er Skanska som skal utføre asfaltarbeidet på oppdrag for Halden kommune.

Kommentarer til denne saken