– Hva er viktigst med en slik skole?
 

– Det er helt klart at alle barna skal føle mestring. Mestringsfølelsen er enormt viktig, og den ser vi gir mye glede, svarer leder Jo Henning Myrvang.
 

Foreldrene skryter

– HA har snakket med ganske mange foreldre i kveld, og de skryter voldsomt av dine og de andre trenernes pedagogiske egenskaper. Det er vel hyggelig å høre?
 

– Oj, så hyggelig. Ja, det varmer veldig. Jeg er selv lærer, så det er flott at det kommer til nytte så godt her. Vi er en veldig fin gjeng som leder og organiserer dette. Flere av de har selv barn med på skolen, forteller Myrvang. Og utdyper:
 

– Vi har delt isen inn i seks ulike nivåer, så her tilpasses det grundig. Når barna føler mestring og selv ønsker, så prøver de seg på neste nivå.
 

– Jeg må si som de andre, at de er dyktige som pedagoger her. De ser alle ungene hele tiden. Jeg og kona er veldig fornøyde med opplegget for vår datter her, sier Erik Vitanza.
 

– Hyggelig å bidra

Einar Egeland og Stian Nybøle Lie er to av spillerne fra A-laget som hjelper til.
 

– Jeg og Silje har med vår kjære Mille Konstanse (3) her, og det er utrolig gøy å se hvordan hun og de andre koser seg, og etter hvert behersker den viktige balansen, smiler Nybøle Lie.
 

– Vi på A-laget rokkerer på å hjelpe til, og det er noe vi synes er veldig givende, sier Stian.
 

Mange jenter

Ifølge skøyte- og hockeyskolens leder; Jo Henning Myrvang, så har Comet flere jenter med på disse skolene enn både Stjernen og Sparta.
 

– Ja, det er veldig mange jenter med i år. Nå vokser det godt igjen i Comet etter konkursen, og det gleder oss veldig. Men vi ønsker å bli enda flere. De som vil prøve seg tilbys til og med tre gratis dager, for å se om dette er noe for dem. Vi ønsker ikke at dette skal bli dyrt for foreldrene, så her låner vi bort utstyr også, forteller Myrvang.
 

– Dette er moro. Dette vil jeg fortsette med, sier en storfornøyd Maria Strømseng. 6-åringen har sitt første år i ishallen.
 

Møtes to dager i uka

I utgangspunktet er skolen for barn mellom fire og åtte år, men her er Comet svært fleksible. Det trenes to dager i uka. På en hverdag og på en helgedag.