Som pendler mellom Bærum og Halden blir jeg mer og mer glad i Halden. Her er mange spennende kunstnere, og et rikt kulturliv som endelig har fått et felles samlingspunkt; nemlig Kulturhuset! Kafeen der, er det ultimate samlingspunkt hvor ideer klekkes og forskjellige tema diskuteres. Herlig!

Jeg har invitert med meg mange venner både fra Bærum og Oslo til Halden og etter hvert til Kulturhuset. De har tidligere uttrykt totalt manglende forståelse for hvorfor jeg hadde lyst til å bo i Halden annenhver uke. Etter å ha fått mer innsikt i et spennende kulturliv, et samlingsted for kunstnere i et spennende hus med en utrolig hyggelig kafé og alt det andre som Skofabrikken mm tilbyr, skjønner de det veldig godt hvorfor Halden fristet.

Min bønn er derfor: la Kulturhuset blomstre med sitt flotte kafesamlingspunkt ! Skjenkebevilling er viktig for at det opprettholdes og jeg ser ingen fare for at dette går utover barn og voksne.

Halden må ikke skusle bort dette stedet. Kafeen er en magnet, som tiltrekker flere enn de som har lokaler og arrangementer der. Kulturhuset med en flott kafé er et levende bevis på at Halden er blitt en mangfoldig kunstner og kulturby.

For min del var Halden et sted jeg bare kjørte gjennom for 20 år siden som jeg syntes var både grått, litt trist og luktet vondt fra Saugbrugs.

Så, ta vare på Kulturhuset med kafé som samler alle de flotte, spennende folka i Halden!