Skal gi alt for Norge i sanda

FOR NORGE 1: Emil Södergran er tatt ut på Norges beach-landslag i håndball, og håper på en plass i EM-troppen.

FOR NORGE 1: Emil Södergran er tatt ut på Norges beach-landslag i håndball, og håper på en plass i EM-troppen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Emil Södergran og Kristoffer Stenberg Henriksen er begge tatt ut på Norges landslag i beach-håndball.

DEL

– Moro å bli med til lekestua til Emil. Dette blir kanon, humrer Kristoffer etter uttaket.

På bedringens vei

De to HTH-spillerne, begge plaget av skader i sesongen som nylig ble avsluttet, er tatt ut i Norges tropp som skal til Ungarn på 3-nasjoners i juni.

– Målet er jo å komme med i troppen til EM i Spania i juli. Så det kan bli mye beach-håndball denne sommeren, sier han.

– Er kneskaden leget?

– Nei, men det er på bedringens vei. Jeg har økt bra i styrketreningen på knærne, men er fortsatt ikke helt 100 prosent. Det er også beach-treneren klar over.

– Vi er en outsider

Trener for landslaget er for øvrig Kjetil Lundeberg, som har tatt ut 15 spillere til samlingen i Ungarn 11. - 15. juni. Norge skal blant annet spille kamper mot Ungarn og Kroatia.

– Det norske laget er en fin gjeng som kan være en outsider til mesterskapet. Vi mangler en del spillere fra sist mesterskap i Kroatia hvor det ble 6. plass, sier Södergran, som gleder seg til sjansen til å spille for Norge.

– Det blir spennende å se hvordan laget blir, for min egen del også. Jeg var ikke så mye med i fjor, sier Södergran, som også fikk store deler av årets HTH-sesong ødelagt av flere skader.

Norges tropp

Dette er Norges tropp i beach-håndball til Ungarn:

Simen Westby Johannesen (Falk Horten), Lars Erik Sørli (Kolbotn), Tobias Glemming (Drammen), Simen Heyerdahl (Falk Horten), Emil Södergran (Halden), Espen Lien (Tvis KFUM), Chris Gulliksen (Sandefjord), Magnus Søndenå (Haslum), Kristoffer Stenberg Henriksen (Halden), Patrick Thomassen (Falk Horten), Jonas Rennemo (Sandefjord), André Christiansen (Runar), Chris Abolade (Follo), Daniel Granli (Tjølling) og Stian Russeltvedt (Tjølling).

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags