Men for å finne fram til dem som fortjener litt ekstra førjulsmagi, trenger vi din hjelp. Hvem synes du fortjener å få en fin julekrans de neste ukene?

Du kan sende inn ditt forslag nederst i artikkelen!

Folk i lokalmiljøet

Mange av leserne husker sikkert at HA i mange år delte ut julestjerner til haldensere og aremarkinger som fortjente en ekstra påskjønnelse i hverdagen.

Det var en koselig førjulstradisjon som ga så mye fint. Først og fremst en hyggelig overraskelse til den som fikk julestjernen, og en god følelse for den som fikk gledet en viktig person i livet sitt. Gode relasjoner som ble til fine leseopplevelser i HA.

– Vi, som alle andre medier, får fra tid til annen høre at det er for mange negative nyheter. At folk vil lese hyggelige historier om vanlige folk fra lokalmiljøet sitt. Vi gleder oss til å by leserne på flere av disse i ukene før jul, sier Emely Hansen, journalist i Halden Arbeiderblad.

– Lyser opp hverdagen din

Nå har vi byttet julestjerna ut med en nydelig julekrans, og HA samarbeider med Kildebo Blomster når vi nå skal spre litt julemagi i Halden og Aremark.

Og nå trenger vi altså din hjelp. Hvem fortjener en slik julekrans?

– Vi er på jakt etter den personen som lyser opp din hverdag. Hvem er det som gjør det lille ekstra for at dagene dine blir så gode som mulig. Det vil vi gjerne vite. Den personen trenger slettes ikke utført noen heltedåd for å bli foreslått. Det holder at det er din hverdagshelt, sier Emely Hansen.

Sprer positiv energi

Kanskje er det en bestemor eller bestefar som har reddet deg ut av tøffe uker i barnehagestreiken?

Kanskje er det en nabo som gir deg en hjelpende hånd når du trenger det?

Eller læreren som så akkurat deg da du trengte det som mest?

Kanskje er det en som legger ned frivillig innsats hver uke for at akkurat ditt barn skal ha en meningsfull fritid?

En som alltid møter deg med smil og positiv energi?

Kanskje har du opplevd tøffe situasjoner i livet hvor det var et spesielt menneske som betydde mye for deg?

– Ikke nøl med å sende inn forslag på den du mener fortjener en fin julekrans denne julen, sier Emely Hansen.