Kan flytte Elgfestivalen inn i telt hvis det blir mye regn

SPENT PÅ VÆRET: Geir Arne Hanseseter er sjef for festivalområdet på Elgfestivalen. Han forsikrer dem som eventuelt ser an været om at de har masse telt festivalen kan flyttes inn i dersom det kommer regn.

SPENT PÅ VÆRET: Geir Arne Hanseseter er sjef for festivalområdet på Elgfestivalen. Han forsikrer dem som eventuelt ser an været om at de har masse telt festivalen kan flyttes inn i dersom det kommer regn. Foto:

Elgfestivalen i Aremark braker løs i kveld. Festivalgeneral Øyvind Kirkeng Malkenes forteller at de har lagt en plan i tilfelle vått vær.

DEL

Værmeldingen for helgen viser skiftende vær og perioder med regn.

Men områdesjef Geir Arne Hanseseter har festivalområdet klart og er på ingen måte bekymret for regnet som er meldt i helga.

– Skal vi følge yr.no så kommer det meste av regnet utenom åpningstiden vår, bortsett fra noen gladdråper på søndag. Men det er uansett ikke noe problem. Vi har mulighet til å flytte store deler av festivalen innendørs. Vi har massevis av telt og varme, forsikrer Hanseseter og festivalgeneral Øyvind Kirkeng Malkenes.

De oppfordrer både aremarkinger, haldensere og andre tilreisende å komme seg på festival fredag, lørdag og søndag.

– Det går busser i alle retninger etter konsertslutt og vi organiserer kjøring til og fra i Aremark også, sier de to.

Foreløpig ser det ut til at regnet uteblir både fredag og lørdag kveld, men søndag under familiedagen vil det falle noen dråper.

– Om det drypper litt på søndag, er ikke det noe problem. De voksne kan sitte og følge med i teltet mens barna leker ute. Ungene er jo stort sett vanntett. Og de kommer til å kose seg helt sjukt her på søndag med åpning av lekepark, brannbil klatring, Kaptein Rødskjegg, Klovnen Kathrine, sier festivalgeneral Kirkeng Malkenes.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags