Selvlysende disko i Halden ishall

COOLT I ISHALLEN: Selvlysende ungdommer sirklet seg nærmere og nærmere gulvets magiske dansesentrum under diskoteket på Halden ishall 17.mai.

COOLT I ISHALLEN: Selvlysende ungdommer sirklet seg nærmere og nærmere gulvets magiske dansesentrum under diskoteket på Halden ishall 17.mai. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Selv om isen var borte, har det neppe vært spesielt mye coolere i ishallen.

DEL

Overhørt i køen på vei inn i Ishallen tidlig kveld 17.mai:

— Serriøst? Ishallen lissom?

— Dække is her altså!

Disko i snart 30 år

Selv om isen var borte, har det neppe vært spesielt mye coolere i ishallen enn da brødrene John Erik og Øivind Strøm lot dansegroovene dundre ut over en lyseffektopplyst hall på Grunnlovsdagen.

I år var arrangørbrødrene tilbake i ishallen etter ti år i Tistedalshallen, om to år har de holdt det gående med ungdomsdisko på 17.mai i hele tretti år.

– Vi får holde ut et par år til, så vi kan feire det store jubileet, fortalte John-Erik, på helgetur hjemme i Halden fra sitt bosted på Førde.

Der han jobber med et spes.ped.team på ungdomsskolen til daglig, og er DJ på helgene.

Minniesløyfe og Glowstick

Årets utgave av «Showtime 2016/ 17. mai Megadisco» var delt i to; mellom klokka 18.00 og 20.30 var det de yngstes tur, fra klokka 21.00 var det åpent for de eldre, de pluss/ minus seksten år.

Minniesløyfe. Ledflette. Fiberstick. Glowstick. Ledcowboyhatt. Led hansker. Glow maling?? Alt dette fremstår som milde besvergelser for de fleste over tretti år. For de under, derimot, er dette nødvendige remedier for å markere seg på et moderne dansegulv.

Halden Innebandyklubb hadde ansvaret for vakthold og innsjekking i døra og kunne melde om greie tilstander.

Obligatorisk

Selvlysende effekter og blinkende hatter og hansker er obligatorisk i den moderne diskoverdenen, viktigheten av de rette «moovsa» er selvfølgelig heller ikke oppe til forhandling.

Men skulle det vise seg, effektene var etter vår ringe bedømmelse, ganske billige i innkjøp. Fra tjue til femti kroner.  HAs utsendte forlot ishallen med en cowboyhatt med innlagte blinkende led-lys. Yippie!

Selvlysende ungdommer

– En cool dude fra Låby ønsker seg denne låta, kunne DJ Øivind melde, før han slapp dansegrooven løs.

Derfra dundret det avgårde mens selvlysende ungdommer sirklet seg nærmere og nærmere gulvets magiske dansesentrum.

Der rytmene tar over uansett hvor skummelt det er med det annet kjønn.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken