HA skrev i slutten av juni om at en av Haldens største eneboliger hadde fått ny eier. Prisantydningen var på 12 millioner kroner og selger oppnådde nesten denne prisen.

– Fornøyd med salgssummen

– Eneboligen ble solgt for 11.250.000 kroner. Megler gikk ut med 12 millioner, men jeg er fornøyd med salgssummen, uttalte Tor Magnus Fagermo, som solgte boligen, til HA da salget var i boks.

Eneboligen var på hele 488 kvadratmeter.

Det finnes ikke mange boliger lik denne i Halden. Huset har blant annet en komplett etasje for barn og ungdom. Der er det fem soverom og tre bad. I tillegg er det en stor TV-stue på rundt 50 kvadratmeter med terrasse rett ut.

Eneboligen har også en utleieleilighet på 44 kvadratmeter. Og i tillegg en komplett praktikantdel med egen inngang, kjøkken, bad, soverom og stue. I tillegg kommer en romslig garasje med tre porter, og det er stor plass for parkering utendørs. Hagen har også blitt kostet på mye.

Tor Magnus Fagermo var fornøyd med salgssummen.

– Kjøper er lokal og flytter ikke så langt fra egen nåværende bolig. Det var en god del interessenter, også utenbys fra, sa han.

Idyll i Sponvika

I slutten av juni skrev HA også om en annen kostbar enebolig i Halden, men også denne på utsiden av sentrum. Tittelen på artikkelen lød «Sommeridyll i Sponvika til salgs for 11,7 millioner».

Eiendommen. som ligger langs Korterødveien i Sponvika, ble omtalt som unik. Med prisbelønt hage og kort gangavstand til Korterødkilen.

– Det er jo en unik eiendom. Huset er stort og både det og resten av bebyggelsen er i god stand. Også er jo eiendommen et funn for hageelskere. Jeg tør å påstå at de vil finne sitt paradis, uttalte eiendomsmegler Lars-Håkon Nohr i Aktiv Eiendomsmegling til HA.

Og nå er altså også denne eneboligen solgt. Salgssummen endte på totalt 10.350.000 kroner. Dette er da altså den nest dyreste eneboligen som ble solgt i Halden i år.

Her ser dere oversikten over andre kostbare hussalg i år.